Infinito Wallet, Cardano'nun ilk evrensel mobil cüzdanı oldu
Infinito Wallet, Cardano'nun ilk evrensel mobil cüzdanı oldu

Infinito Wallet, Cardano’nun ilk evrensel mobil cüzdanı oldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, EOS, Litecoin, GAS, Dash, ETC ve Dogecoin gibi büyük kripto paraları saklayan, evrensel bir cüzdan Infinito Wallet, Cardano’yu (ADA) destekleyen ilk mobil cüzdan olduğunu açıkladı.

Infinito Wallet resmi blog hesabında şu açıklamalarda bulunuldu:

1.15.0 sürümü güncellemesinden itibaren, evrensel cüzdanımızın artık kullanıcıların, ADA’nın işlem geçmişini güvenli bir şekilde göndermesine, almasına ve kontrol etmesine destek verdiğini duyurmaktan heyecan duyuyoruz.

Bununla birlikte Infinito Wallet, Cardano’yu destekleyen ilk mobil cüzdan olduğunu açıkladı.

Yazı şöyle devam etti:

Bu, dünya çapında evrensel cüzdan olma vizyonumuzu güçlendirmeye devam ediyor. Her çeşit coin ve token için güvenli bir yer sunuyoruz.

Infinito Wallet, Cardano ve IOHK ile birlikte çalışıyor

Infinito Wallet’ın geliştiricileri, Cardano ve IOHK’nın geliştirme ekibiyle birlikte çalıştıklarını bildirdi. Bununla birlikte ADA desteğini Infinito Wallet’a entegre etmek için Cardano Rust projesinin kullanıldığı açıklandı. IOHK’nin izniyle ve desteğiyle Infinito, ADA mobil cüzdan entegrasyonu için açık kaynaklı Cardano Rust projesine kod kattı. Cardano açık kaynak topluluğuna bu desteği vermeye devam edecek.

Mobil cüzdan, Cardano’yu “geleceğin parasını temsil eden dijital para” olarak tanımlıyor. Infinito, teknolojinin hızlı, doğrudan ve güvenli transferlerde yardımcı olacağına inanıyor. Ayrıca, Cardano “kripto endüstrisinin karşı karşıya olduğu sayısız sorunun üstesinden gelmeyi” planladığını açıkladı.

Infinito Wallet, gelecekteki planlarından da bahsetti:

2018’in 4’üncü çeyreğinde hayata geçecek olan Infinito Wallet, kullanıcılara daha fazla kişiselleştirme ve gelişmiş kullanıcı deneyimi sunan yepyeni bir UX / UI tasarımı sunacak.

bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin