IBM
IBM, Libra projesinde Facebook ile beraber çalışabilir

IBM, sigorta brokerı Marsh ile Blockchain ortaklığını genişletiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Küresel mesleki hizmetler firması Marsh, IBM Blockchain platformunda sigorta çözümleri sunma çabasını genişletiyor.

Şirket, çarşamba günü bir açıklama yaptı. Açıklamaya göre, ilk olarak nisan ayında yürürlüğe konulan bir sigorta doğrulama programının ticari bir versiyonunu başlatmak üzere IBM Blockchain ile çalışıldığı duyuruldu.

Marsh ve IBM, mevcut manuel giriş sürecinin tersine yüklenicileri işe almak isteyen müşteriler için hem hız hem de şeffaflık sağlayacak. Sigorta sertifikasyon sürecini hızlandırmak için yeni platformu kullanacak.

IBM nisan ayında programı geliştirmeye başladı

Daha önce bildirildiği üzere, program ilk olarak nisan ayında geliştirilmeye başlandı. Her iki firma da Blockchain teknolojisini müşteriler için verimliliği en üst düzeye çıkarma yolu olarak gördüler.

IBM Sigorta Genel Müdürü Sandip Patel, mevcut dağıtık defter teknolojisini överken mevcut şirketlerin kullandığı modernleştirme araçlarındaki potansiyel kullanımını belirtti.

Dağıtık defter teknolojileri, eski manuel süreçlerin daha verimli çalışmasını ve daha fazla şeffaflık ve güven ile çalışmasını sağlıyor. Birçok sektörde verimliliği artırıyor. Bu yenilik, Blockchain’in gerçek iş sonuçlarını ve sigorta endüstrisinde işbirliğini sürdürebilmek için nasıl kullanılabileceği konusunda ideal bir örnektir.

Yeni Blockchain tabanlı araçlar, Salesforce platformu aracılığıyla sunulacak. Marsh’ın dijital şefi, veri ve analitik yetkilisi Sastry Durvasula şunları söyledi:

Müşterilerimiz için Salesforce aracılığıyla dijital ve anlık olarak sigortaya erişilebildiğini kanıtlıyoruz. Sigorta kanıtının kolay ve güvenli bir şekilde paylaşılması yoluyla önemli bir iş gereksinimini düzene sokuyoruz.

coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin