Indiegogo tokenleri gerçek varlığa bağlı olacaklar
Indiegogo tokenleri gerçek varlığa bağlı olacaklar

Indiegogo ilk token satışını başlattı: Ancak sadece milyonerler alabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Şimdi bir otele kripto para ile nasıl yatırım yapacağınızı öğrenmek için Indiegogo’ı kullanabilirsiniz. Kitle fonlaması platformu Indiegogo, geçtiğimiz on yılda yaklaşık 10 milyon yatırım toplayarak binlerce kitle fonlaması projesini başlattı. Aralık ayında, yatırımcılarının ilk para teklifine (ICO) yatırım yapmalarına izin verdi. Federal düzenleyiciler  ICO’lar üzerinde denetime başladığı için  Şirket yatırımcılarını güvenlik token satışlarına yönlendirdi.

Indiegogo tokenleri gerçek varlığa bağlı olacak

Indiegogo tokenleri satmayacak. Ancak yatırımcılara web sitesi üzerinden alabilecekleri yerleri gösterecek. Güvenlik tokenleri, gayrimenkul, hisse senedi, tahviller veya risk sermayesi fonları gibi mevcut bir gerçek varlığa bağlı oldukları için ICO’lardan daha az riskli olarak algılanmakta. Ayrıca, token, daha büyük piyasa likiditesi, daha geniş bir yatırımcı havuzu, daha az aracı, daha düşük ücret ve daha hızlı işlem mutabakatı süreleri sağlamak için Blockchain teknolojisini kullanıyor.

Şirket, Regis Aspen Resort ile ortaklık kurdu

ICO projesinde, Indiegogo 235 ülkedeki yatırımcılarına Aspen Dijital Tokeni varlık teklifiyle St. Regis Aspen Resort’taki hisse senetlerine sahip olma fırsatı sunacak. Indiegogo, güvenlik tokenleri için kalite filtrelemesi yapmayı umuyor. Çok yüksek fiyatlarla bu filtrelemeyi uygulamayı düşünüyor. Bu yüzden ICO projesi, sadece milyarderlerin satın alabileceği bir fon olacağı için kitle fonlaması olarak düşünülebilir.

Proje ile en yeni ve ilginç ürünlere erişim sağlanacak

Teklif doğrudan Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından kayıtlı bir broker olan Templum Markets LLC aracılığıyla sağlanacak. Aspen paraları, Kayıtlı Alternatif Ticaret Sistemi (ATS) yoluyla işlem görecek. Indiegogo’nun kurucusu Slava Rubin yeni projeyi şu şekilde açıkladı:

İnovasyonu teşvik etmek ve kullanıcılarımızın dünyanın dört bir yanından gelen en yeni ve ilginç ürün ve fikirlerden bazılarına erişmelerini sağlamak için her zaman çaba sarf ettik. Blockchain devriminin devam etmesiyle birlikte, Indiegogo’da, dünyayı değiştiren teknoloji konusunda iz bırakacak. Amacımız, her şirket ve milyonlarca müşterinin büyüyen ağımıza erişim sağlaması. Ve St. Regis Aspen Resort ile çalışmak bir ayrıcalık.

Güvenlik tokenleri kısaca, istikrarsızlık kapasitelerini sınırlamak için ABD doları, emlak veya girişim sermayesi fonları gibi geleneksel bir finansal varlığın değerine kripto parayı eşitliyor.

Venturebeat

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin