Bitpoint, Keisuke Honda'ya 40 milyon dolar ödüyor
Bitpoint, Keisuke Honda'ya 40 milyon dolar ödüyor

Japon kripto borsası, ünlü futbol yıldızına 40 milyon dolar ödüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitpoint, Keisuke Honda’ya 40 milyon dolar ödedi. Japon kripto para borsası Bitpoint, Japon futbol yıldızı Keisuke Honda’ya yatırım yaptı. Honda’nın, şirketi büyütmeye ve farkındalık yaratmaya yardımcı olacak promosyon içeriğiyle yaratması amaçlanıyor.

Bitpoint, Japon kamuoyuna en iyi Japon futbolculardan birinin hizmetlerini getirerek yönetim sistemini güçlendireceklerini ifade etmenin bir yolunu buldu.

Bitpoint, Keisuke Honda’ya 40 milyon dolar ödedi

Bitpoint’in Honda’ya yaklaşık 40 milyon dolar verdiği bildirilenler arasında. Honda, Japonya’daki ana akım kripto para birimi dünyası ile endüstrideki isimleri birleştirmek için şirkete yardımcı olacak.

Honda, A.C Milan, CSKA Moscow gibi dünyaca ünlü takımlarda oynadı. Şu anda Melbourne Victory’deki futbol hayatına devam eden Honda, Japonya’nın en başarılı futbolcularından biri olarak gösteriliyor.

Honda, Hollywood’da Bitpoint için reklam çekmeye başladı bile. Japon futbol yıldızı şu anda Birleşmiş Milletler Vakfında gençler için “Küresel Avukatlık” görevini yürütmektedir. Ayrıca Honda, Japonya’da ve Dünya genelinde 60’tan fazla futbol okulu açtı.

Japonya’da büyük bir ilgi gören hareket, Asya’da kripto para birimi bilincini geliştirmeye yönelik bir adım olarak görünüyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin