İnanılmaz tahmin: Bitcoin düşerse hemen alın! Çünkü patlayacak
İnanılmaz tahmin: Bitcoin düşerse hemen alın! Çünkü patlayacak

İnanılmaz tahmin: Bitcoin düşerse hemen alın! Çünkü patlayacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Şimdi Bitcoin 8.000 doların üzerinde işlem görüyor. Ancak eğer düşerse Ventures kurucu ortağı olan Michael Nye derhal BTC satın alacağını söyledi.

Michael Nye: “Bitcoin düşerse hemen alacaklardanım.”

Son zamanlarda, Bitcoin fiyatı birkaç saat içinde 1.000 dolar ve bir hafta içinde yüzde 15 civarında değer kaybettiğinde büyük bir düzeltme yaşadı. Morgan Creek Capital’den Mark Yusko veya melek yatırımcı Anthony Pompliano gibi pek çok önde gelen yatırımcı ve Bitcoin boğası, daha ucuza giderken BTC satın almanın tam zamanı olduğunu söyledi.

https://twitter.com/MrMichaelNye/status/1181884529511817216?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1181884529511817216&ref_url=https%3A%2F%2Fnews.u.today%2Fnews%2Fif-bitcoin-price-dips-under-8000-im-buying-says-titan-ventures-co-founder

Şimdi, Titan Ventures’in kurucu ortağı ve Coindust uygulamasının oluşturucusu Michael Nye, Bitcoin fiyatı 8.000 doların altına düştüğünde, daha sonra daha yüksek verim alacağını belirten bir açıklama yaptı. BTC yazım sırasında ciddi artış kaydetti ve 8.700 dolara kadar yükseldi.

News.U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin