IMMO nedir? Dünyayı yöneten aile, kripto paralara yatırım yapıyor!
IMMO nedir? Dünyayı yöneten aile, kripto paralara yatırım yapıyor!

IMMO nedir? Dünyayı yöneten aile, kripto paralara yatırım yapıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Büyük yatırımcıların kripto paralara olan ilgisi sektördeki yatırımlarıyla birlikte artıyor. Bitcoin ve diğer dijital varlıklar sıkça eleştirilmesine rağmen 2018 yılıyla birlikte kurumsal yatırımcıların Blockchain teknolojisi ve kripto paralara olan ilgisini gözardı edilemez. Peki IMMO nedir?

Dünyayı yöneten Rothschild ailesi kripto paralara yatırım yapıyor!

17 Mayıs tarihinde Avrupa’nın en eski bankalarından biri olan Rothschild&Co, 75 yaşındaki David de Rothschild’in görevi oğlu Alexandre de Rothschild’e bırakacağını açıkladı. 200 yıldır dünya finansal piyasalarının merkezinde bulunan bankanın yönetimi bu şekilde Rothschild ailesinin 7. kuşağına geçmiş oluyor. Alexander de Rothschild’in Blockchain teknolojisine ilgi duyduğu biliniyor.

IMMO nedir?

2017 yılından bu yana bir yatırım danışmanlığı şirketi olan Rothschild & Compagnie Gestion SCS’nin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Alexandre de Rothschild kripto paralarla ilgileniyor. Kripto para sektöründe Alexandre de Rothschild’ın birkaç kripto para birimi projesi geliştirdiğine dair söylentiler mevcut. Ancak şu ana kadar yalnızca bir tanesi doğrulandı “IMMO”. Bazı kaynaklar IMMO projesinin arkasında Alexander de Rothschild desteği olduğu belirtiyor. Ancak, tüm projeler son derece gizli kaldığından, bu proje hakkında tam ve açık bilgiler hala mevcut değil.

Büyük yatırımcılar artık kripto paralara yöneliyor

Rothschild ailesinin kripto paralarla olan bağlantısı son zamanlarda yayımlanan birkaç makaleyle doğrulandı. Şubat ayında Bitfinex’e ait Tether hesaplarının The Rothschild Group’a ait Hollanda merkezli ING Bank’ta açıldığı ortaya çıktı. Bu olaydan bir hafta sonra da The Rothschild Group tarafından yönetilen Goldman Sachs’ın desteklediği Circle, ABD merkezli popüler kripto para borsası Poloniex’i satın aldı.

Bu yılın başlarında George Soros, daha önceki eleştirilerine rağmen, dijital varlıklara yatırım yapmaya hazır olduğunu açıkladı. Ayrıca Rockefeller tarafından sahip olunan 3 milyar dolarlık bir şirket olan Venrock, dijital para birimlerine yatırım yapmak ve Blockchain teknolojisi alanındaki yenilikleri desteklemek için Coinfund Yatırım Fonu ile bir ortaklık anlaşması imzaladı.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Coindoo

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin