featured

TRON fiyatı boğaların oyuna geri döndüğünü gösteriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • TRON (TRX), daha önce boğa momentumunda bir dönüşü yansıtacak şekilde vurgulanan bir konsolidasyon paterninden çıktı.
  • Fiyat, özellikle de devam eden katalizörler ile Fibonacci uzantı seviyesine kadar yükselebilir.
  • Bununla birlikte, teknik göstergeler henüz boğa baskısını yansıtmaya yetmedi.
  • Ancak TRON fiyatı boğaların oyuna geri döndüğünü gösteriyor.

TRON, boğaların oyuna geri döndüğünü ve fiyatı bir sonraki hedeflere götürdüğünü teyit etmek için kısa vadeli konsolidasyonunu daha yüksek seviyeden kırdı.

TRON fiyatı boğaların oyuna geri döndüğünü gösteren sinyaller veriyor

100 SMA, en az direnç yolunun aşağı yönde olduğunu belirtmek için 200 SMA uzunluğunu aştı. Bu, fiyatın buradan devam etmesi için hala bir şansın olduğunu gösterir. Bununla birlikte, boşluk hala oldukça dar ve bu yüzden yeni bir yukarı geçiş hala geçerli olabilir.

Göreceli Güç Endeksi (RSI), alıcıların üst seviyeye sahip olduğunu göstermek için gidiyor ama aynı zamanda tükenme sinyalini vermek için aşırı alım bölgesine yönelebilir. Geri dönüş yapmak satıcıları çekebilir ve TRON’a başka bir daldırma yapma fırsatı verebilir. Stokastik ayrıca tırmanmak için bir yola sahip, bu yüzden TRON fiyat hareketleri takip edebilir. Ancak osilatör de aşırı alım bölgesine dönmek üzere.

TRON fiyatı boğaların oyuna geri döndüğünü gösteriyor
TRON fiyatı boğaların oyuna geri döndüğünü gösteriyor

Devam eden boğa momentumu, TRON’u 0,08 doların yakınındaki %50 Fib’e kadar sürebilir. Daha güçlü boğa momentumu, TRON’u 0,10 dolardan %61,8’lik uzamaya ya da 0,12 dolarlık %78,6’lık uzantısına daha yakın yeni yükseklere kaldırabilir. Tam uzantı 0,13 dolarda bulunuyor.

TRON’un fiyatını etkileyebilecek pazar faktörleri

TRON’un bu ayın sonuna kadar ana ağını başlatması planlanıyor. Bu yüzden yatırımcıların bu gelişmeyi takip etmesi gerekir. Bunun dışında TRON, 25 Mayıs’a kadar bir sanal makinenin lansmanını da duyurdu. TRON geliştiricileri konuya yönelik şunları söyledi:

Biz Ethereum’dan ve düşük verimli, tıkanıklığa meyilli ağdan, yüksek ücretlerden ve dik öğrenme eğrisinden uzaklaşabileceğiz. Kapıları, ölçeklendirme ve ticarileştirmeye odaklanan yeni bir kripto para birime açacağız. Küresel dApp geliştirmek için ihtiyaç duyulan yeni nesil altyapısını sağlayacağız.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin