ICO’lar, Kasım ayında en düşük fon girişlerini kaydetti

İlk ICO portalı yolda

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) göre, ilk ICO portalı muhtemelen bu ay içinde onaylanacak.

SEC: “En az bir ICO portalı Kasım ayında onaylanacak.”

SEC genel sekreteri Rapee Sucharitakul, konuya yönelik şunları söylüyor:

En az bir ICO portalı Kasım ayında onaylanacak, ardından Aralık ayında başlayacak her ICO teklifini onaylayabileceğiz.

Rapee, SEC’in aynı zamanda beş dijital varlık iş operatörü listesini nihai onay için Maliye Bakanlığı’na ilettiğini söyledi. SEC hala uygulamaları değerlendirirken, bu işletmeler dijital ticaret şirketlerine ilişkin kraliyet kararnamesi 14 Mayıs’ta yürürlüğe girdikten sonra 90 gün içinde taleplerini sundukları için faaliyet gösterebilirler.

SEC’e göre dijital varlıklar,  kripto para, dijital jeton ve diğer elektronik veri ünitelerini kapsıyor

Dijital varlık tekliflerini ve dijital varlıklarla ilgili faaliyetleri üstlenen işletmeleri düzenlemek için yeni mevzuat çıkarıldı. Kraliyet kararnamesi uyarınca dijital varlıklar, SEC tarafından belirtildiği üzere kripto para, dijital jeton ve diğer elektronik veri ünitelerini kapsıyor. ICO portalları SEC’in, ICO’ları taramasına yardımcı olacak, gerekli özeni gösterecek, akıllı sözleşme kaynak kodunu kanıtlayacak ve müşteri-bilgisini doğrulayacak. ICO portallarının tarama sürecine rağmen Sucharitakul, başarının garanti edilmediğini söyledi. SEC genel sekreteri Rapee Sucharitakul, konuya yönelik şunları söylüyor:

Yatırımcıları her zaman ICO’lara yatırım yapmaya konusunda  uyardık, çünkü bunlar aldatmaca olabilir veya ticaret için yeterli likiditeye sahip olmayabilir.

SEC, mevcut dijital varlık düzenlemelerinde değişiklik yapmayacak

SEC, dijital varlıklar üzerindeki kraliyet kararnamesinde herhangi bir değişiklik yapmayacak. Uzun vadeli sermaye fonları yatırımları için vergi indirimlerinin uzatılması konusundaki belirsizlik için Bay Rapee, vergi imtiyazı genişletme seçeneğine katılmadığına dikkat çekerek, yatırımcıların uzun vadeli yatırım teşvikleri üzerinde odaklanmak için vergi indirimi avantajlarından yararlanarak hareket etmeleri gerektiğini belirtiyor. SEC genel sekreteri Rapee Sucharitakul, konuya yönelik şunları söylüyor:

Vergi indirimleri, insanların daha yüksek getiriler elde etmeyi denemeye başlaması için bir teşvik olmalı.

Bangkokpost

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin