Binance CEO’su önemli soruları yanıtlıyor
Binance CEO’su önemli soruları yanıtlıyor

Binance CEO’su: “Piyasadaki fiyatları er ya da geç bir şey tetikleyecek.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CNBC’nin Crypto Trader programının sunucusu Ran Neu-Ner, Perşembe günü  dünyanın en büyük kripto para birimi borsası Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) ile bir röportaj gerçekleştirdi. Bu makale bu röportajın ana konularına odaklanıyor.

Binance CEO’su önemli soruları yanıtlıyor

  • Borsaların işlem hacimlerindeki düşüşten endişe duyuyor musunuz?

Ran Neu-Ner’in sorduğu bu soruya Changpeng Zhao, şu yanıtı verdi:

Gerçekten değil. Hacmi karşılaştırdığınız zamana göre değişir… Temmuz ya da Ağustos ayları ile karşılaştırırsanız muhtemelen sadece biraz aşağıda görülür. Çünkü fiyatlar şu an çok stabil. Fiyatta hareket yokken insanlar daha az işlem yapar. Ocak ayına kıyasla muhtemelen yüzde 90 aşağıda gidiyoruz. Ama iki ya da üç yıl öncesiyle karşılaştırırsanız hacim şu anda harika. Kâr yapıyoruz.

  • Hızla yeni hesap açıyor musunuz?

Ran Neu-Ner’in sorduğu bu soruya Changpeng Zhao, şu yanıtı verdi:

Gerçekten Ocak ya da Şubat gibi çok çılgın olan zamanlar kadar değil. Her gün düzenli olarak yeni kullanıcı kaydı alıyoruz. Tuttuğumuz kripto para miktarı giderek artıyor.

  • Yeni pazarın tezgah üstü (OTC) pazar olduğunu düşünüyor musunuz?

Ran Neu-Ner’in sorduğu bu soruya Changpeng Zhao, şu yanıtı verdi:

Duyduğum şey OTC piyasasının en az çevrimiçi hacimler kadar büyük olması.

  • Bazı piyasa hareketleri için katalizör ne olabilir?

Gerçekten bilmiyorum. Bütün bu güzel haberleri görüyorum ama fiyatlar hareket etmiyor … Er ya da geç olacak … bir şey onu tetikleyecek.

  • Binance’in gizli sosu nedir?

Ürünümün çok hızlı ve güvenli olduğunu düşünüyorum… Sanırım güvenlik kripto endüstrisinde büyük bir şey… Bugün bizi devam ettiren şey bizim değer sistemimiz. Kullanıcıları korumak için çok güçlü bir temel değere sahibiz… WEX ile yakın zamanda olduğu gibi kullanıcıları korumak için birçok zor şey yapıyoruz… Fonlar çalındı ​​ve bir şekilde beş ya da altı adres Binance’de sona erdi. Onları çok çabuk dondurmamız gerekiyordu. Bunlardan bazıları çok zor kararlar. Bu hesapların sahiplerinin er ya da geç Reddit ve Twitter’da şikayet etmeye başlayacaklarını garanti edebilirim… Ama biz her zaman kullanıcıları korumak için doğru olanı yapmaya çalışırız… Bu nedenle şu anda iyi bir markamız var.

Cryptoglobe

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin