HTC Exodus 1 telefonu artık Litecoin desteğine sahip
HTC Exodus 1 telefonu artık Litecoin desteğine sahip

İlk Blockchain akıllı telefonu HTC Exodus 1, Litecoin’i destekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin kurucusu Charlie Lee, Litecoin için vizyonunun her zaman para biriminin dağıtımını arttırmak olduğunu açıkladı. Litecoin destekli HTC Exodus 1 bu bağlamda dahili çoklu para cüzdan desteğiyle geliyor.

HTC Exodus 1 telefonu artık Litecoin desteğine sahip

Dünyanın önde gelen akıllı telefon üreticilerinden biri olan HTC, tasarlanan ilk Blockchain akıllı telefonunu nihayet piyasaya sürdü. HTC Exodus 1 olarak adlandırılan telefon, Bitcoin (BTC) ve Litecoin (LTC) gibi dijital varlıklar için destek sağladı.

Litecoin’in kurucusu Charlie Lee, dün Helsinki’de düzenlenen Slush 2018 etkinliğinde yeni telefondan bahsetti. Vizyoner lider, Litecoin’in (LTC) telefonla desteklenecek ilk kriptolardan biri olduğunu duyurdu. Etkinlikten sonra, Lee Twitter’daki takipçilerine şunları söyledi:

SlushHQ’da bugün duyurulduğu üzere, artık Litecoin ile HTC Exodus kripto telefonunu satın alabilirsiniz. Sadece 19,84 LTC’ye mal oluyor.

Charlie Lee: “HTC, kripto teknolojisini cep telefonlarına getiriyor.”

Telefonun kullanıcıları, cihazı kullanarak LTC, BTC ve ETH satın alabilecekler. Dahası telefon, bir kullanıcının cihazı kaybettiği durumda sosyal anahtarları geri kazandıran bir sistemi de içeriyor. Sisteme dahil olan cüzdan, Zion olarak adlandırılıyor ve BTC depolayabiliyor. Telefon ETH, LTC ve diğer ERC20 ve ERC720 tokenlerini de destekliyor. HTC Exodus ekibinin danışmanı Lee, etkinlikte şunları söyledi:

HTC Exodus’ın Litecoin ile satın alınabiliyor olmasından mutluyum. Kripto para endüstrisi oluşturulduğundan beri Litecoin vizyonum her zaman paranın dağıtımını arttırmak ve Exodus 1 ile dünya çapında güvenli işlemler için bir temeli kullanmak. HTC, kripto teknolojisini cep telefonlarına getiriyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin