kripto para
Kripto paraların faydaları ve Neden PayPal Bitcoin Haberleri olumsuz tepkiler aldı

Flaş kripto para haberleri: Devasa bir Bitcoin serveti, Ripple ve XRP’nin benimsenmesi ve daha fazlası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Devasa bir Bitcoin servetinden XRP’nin benimsenmesine kadar, kripto dünyasındaki flaş kripto para haberleri ile yatırımınıza değer katın.

Bitcoin haberleri

Dünyanın en büyük kripto varlık yöneticilerinden biri, tam bir Bitcoin serveti biriktirdi. Diar’ın yeni raporuna göre, Grayscale Investments artık toplam Bitcoin arzının %1’den fazla sahip. Bu 200.000’den fazla BTC’ye denk geliyor.

Temmuz ayında firma, Grayscale ürünlerine yatırım hızının rekor seviyelere çıktığını bildirdi. Ayı piyasasına rağmen, şirket beş yıllık tarihinde 330 milyon dolar ile rekor kırdı. Bununla birlikte, piyasadaki durgunluk, Bitcoin Investment Trust’un hisselerinin son büyük Bitcoin rallisinden bu yana tüm zamanların en yüksek seviyesinden %80 düşmesine neden oldu.

Ripple ve XRP haberleri

Ripple’ın ürün yönetimi kıdemli başkan yardımcısı Asheesh Birla, XRP gibi kripto para birimlerinin 60 yıldan fazla bir süre önce tasarlanan geleneksel ödeme teknolojilerini bıraktığını söylüyor. PC Magazine ile yapılan yeni bir röportajda Birla, şunları söylüyor:

Güneydoğu Asya özellikle nakit parayla mobil ödemede farklı bir süreci deneyimleyecek. Bu ülkeler şimdi modern bir finansal ürün inşa edeceğimizi söylüyorlar. 1950’lerin tel teknolojisini veya Swift teknolojisini kullanmayacağız. Blockchain kullanacağız.

Altcoin genişleme haberleri

San Francisco merkezli kripto para borsası Bittrex, bazı kripto para birimleri için Texas’ta kripto fiat ticareti başlattı. Bittrex şimdi Bitcoin, Ethereum, XRP, Cardano, TRON, Litecoin, Zcash, Ethereum Classic, TrueUSD, Bitcoin Cash, Tether ve Siacoin için 33 eyalette USD ticareti sunuyor.

Coinbase Pro haberleri

Coinbase Pro da genişliyor, şu anda ticaret için dört yeni kripto para mevcut. Platform, Ethereum tabanlı ERC20 tokenleri Civic (CVC), district0x (DNT), Loom Network (LOOM) ve Decentraland’i (MANA) listeliyor.

İlk olarak ERC20 tokenlerini ekleme kararımız, standardı mevcut altyapımızla, özellikle güvenlik açısından entegre etme konusundaki göreceli kolaylık temeline dayanıyor.

Duyuru, Coinbase’in bireysel kripto para borsasına 31 kripto parayı eklemeyi düşündüğü yönündeki haberini izliyor.

Stellar Lumens haberleri

BitGo, multi-signature kripto para cüzdanında Stellar (XLM) desteğini başlattı. Yeni eklenti, cüzdanda desteklenen toplam kripto para sayısını 115’e çıkardı.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin