Bitcoin neden düştü? Düşüş sürecek mi, ufukta artış mı var?
Bitcoin neden düştü? Düşüş sürecek mi, ufukta artış mı var?

İlk Bitcoin milyarderlerinden önemli hamle

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en popüler dijital borsalardan biri olan Gemini, yakın zamanda Şikago’da yeni bir ofis açtığını açıkladı. Bitcoin (BTC) 26 Haziran’da 13.700 ABD dolarını geçmesinin ardından bir yılın en yüksek seviyesini kaydetti. Platformun kurucu ortağı ve CEO’su ve ayrıca Bitcoin milyoneri olan Tyler Winklevoss’a göre amaç, kripto para birimi piyasasına maruz kalmak isteyen kurumsal yatırımcılara daha iyi hizmet sunmak. 

Bitcoin borsası Gemini Chicago’da yeni ofis açtı

Kripto para birimi piyasası genişlemeye devam ettikçe, borsalar dahil şirketler müşterilerine daha iyi hizmetler sunmak zorunda. Kripto para piyasası, firmaların faaliyet göstermesi için oldukça rekabetçi bir yer ve bu durum onları sürekli iyileştirmeye zorlar. Dünyadaki ve Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en düzenlenmiş borsalardan biri olan Gemini, Chicago’da yeni bir ofis açacağını açıkladı. Amaç, kripto pazarına erişmek isteyen kurumlara daha iyi hizmetler sunmak. Bu konuda Tyler Winklevoss şunları söyledi:

İlk günden beri kurumsal düzeyde bir platform oluşturmaya odaklandık ve sürekli olarak bunu gerçekleştirmemize yardımcı olacak yeteneklere yatırım yapıyoruz. Dünyanın en önemli finans merkezlerinden biri olan Chicago, bizim için doğal bir yer. Yatırımcılarımız arasında güvenilir, kripto para birimi işlem platformlarına duyulan ilginin artması nedeniyle ayak izimizi resmen genişletmek bizi heyecanlandırıyor.

Şikago’daki yeni ofis, profesyonel ticaret ve saklama için olanlar da dahil olmak üzere şirketin temel tekliflerini desteklemeye odaklanacak bir mühendislik merkezi olacak. Ayrıca, şu an Gemini’nin hizmetlerinden yararlanan kullanıcılar için yeni ürünler oluşturmaya odaklanacaklar. 

Gemini borsası, ilk Bitcoin milyarderleri Winklevoss kardeşler tarafından kuruldu

Gemini borsası, birkaç yıl önce Winklevoss kardeşler tarafından kuruldu. Borsa, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki düzenleyici kurallara uyması nedeniyle sektördeki en popülerler borsalardan biri haline geldi. Kripto para birimi firmalarının ABD dahil bazı ülkelerde yasal onay almalarını sağlamak ve kullanıcılara hizmet vermek çok zor. 

Winklevoss ikizleri de Bloomberg’in Milyarderler Endeksi’ne göre milyarder statüsündeler. Her iki kardeş de Bitcoin ve Gemini de dahil olmak üzere kripto para birimi alanına büyük miktarda para yatırdı. Dijital varlık 2018’de ayı eğilimindeydi ve 2019 yılında bir kez daha büyümeye başladı.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin