Bitcoin vadeli işlem ticaretinde tarihi gün!
Bitcoin vadeli işlem ticaretinde tarihi gün!

Bitcoin vadeli işlem ticaretinde tarihi gün!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son raporlara göre, Bitcoin vadeli işlem ticareti, hacim ve açık ilgi açısından tüm zamanların rekorunu kırdı.

Bitcoin vadeli işlem ticaretinde tarihi gün yaşanıyor

26 Haziran’da, Chicago Ticaret Borsası (CME) 1,6 milyar dolarlık rekor bir hacim gördü ve bu durum Bitcoin vadeli işlemleri için tarihi bir güne işaret ediyor. Bu, Bitcoin’in 18 aylık en yüksek seviyesi olan yaklaşık 14.000 dolar seviyesine ulaşmasına neden oldu. Bu durum, büyük miktarda Bitmex satıcısını pozisyonlarını aniden tasfiye etmeye itti. CME’de, Bitcoin vadeli işlem ticareti son aylarda çarpıcı bir şekilde artıyor. CME 20 Haziran’da başka bir rekoru şu sözlerle rapor etti:

CME’de Bitcoin vadeli işlemler faizi üst üste dördüncü bir gün için rekor seviyeye ulaşırken, 20 Haziran’da işlem gören 5.827 adet sözleşme ve geçen Cuma’ya göre %25 artış kaydettik.

Lider kripto para birimi Bitcoin, yazım sırasında yüzde 0,76 oranında düşüşle 11.877 dolar seviyesinden işlem görüyor. Kripto paraların amiral gemisi şu anda 211 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip. Bitcoin yazım sırasında piyasa değeriyle 38,8 milyar dolarlık bir son 24 saatlik işlem hacmini yönetiyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin