30 Eylül Bitcoin fiyat analizi: BTC için beklenen seviyeler ve önemli noktalar
30 Eylül Bitcoin fiyat analizi: BTC için beklenen seviyeler ve önemli noktalar

Flaş kripto para haberleri: Bitcoin patlayabilir, Ripple fiyat tahmini ve daha fazlası…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in çöküşünden Ripple’ın 2019’a ilişkin fiyat tahminlerine kadar, kripto para dünyasında dolaşan flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin haberleri

Eski Uluslararası Para Fonu ekonomisti Mark Dow, Bitcoin hesaplarını kapattı. Dow, geçtiğimiz yılki kripto rekorlarından kısa bir süre önce Bitcoin almaya karar verdi ve BTC’nin 19.511 dolar zirve seviyesine ulaştığı bir dönemde kripto paralara yatırım yapmış oldu. O zamandan beri hodler olan Dow, Salı günü artık elveda deme zamanının geldiğini açıkladı.

Dow Bloomberg’e verdiği röportojda geçen yılki Bitcoin artışında büyük ölçüde insanların teknolojiyi gerçekten anlamadan sadece para kazanmak için satın aldıkları gerçeğinden kaynaklandığını şu şekilde söyledi:

Kriptoların yükseldiğini ve çok kazanç getirdiğini gördüler ve bundan bir pay istediler. İnsanların hayalleri, gerçeklerle ilgili olmadıklarında daha fazla inandırıcı gelir. Bu durumda balonun çok daha büyük ve şiddetli olmasına izin verdi. Kripto paraların şu anda bir balonun içinde bulunduğunu düşünüyorum ve büyük bir düzeltmenin gerçekleşeceğine inanıyorum.

Ripple ve XRP haberleri

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse ve kıdemli başkan yardımcısı Monica Long, YouTube’da canlı bir sohbete katıldılar.

İkili, Ripple, XRP ve kriptoların büyümesi hakkında konuştu ve yeni yıl için neler olabileceğine dair görüş bildirdiler.

Garlinghouse , 2018 hakkında üç şeyi işaret etti: tüm alanı etkileyen ayı piyasası, değişmekte olan düzenleyici ortam ve Ripple’in yaşadığı büyüme. Bu ayı piyasası Ripple’ı etkilemiş olsa da Garlinghouse, 2018’in şirket için ‘kahramanca’ bir yıl olduğunu söyledi. Ripple, çalışan sayısını, müşterisini ve hacmini artırdı.

Ripple CEO’su, fiyat değerinin artmasına sebep olacak olayın bankaların dijital varlıkları tutmaya başlaması ile sadece bir zaman meselesi olduğunu söyledi. Bununla ilgili olarak, bankaların kâr ile motive olduklarını ve işlerini genişletme fırsatı yakalayabileceklerini de ekliyor.

Ethereum haberleri

Blockchain Insider, Ethereum yaratıcısı Vitalik Buterin ile yeni röportajının tam podcast’ini yayınladı.

Röportaj, akıllı sözleşmelerin ve finansal teşviklerin dışında Blockchain’in kullanımı ve Ethereum’un Buterin ile birlikte olan kapsamlı gücü hakkında şu bilgileri verdi.

Bu iki mekanizma birbirine benziyor, çünkü ikisinin de iktisadi kaynakları ağ geçidinde ne kadar katılım sağlayabildiğine bağlı. Ve bu gerekli bir şey, çünkü eğer bu tür bir ekonomik ağ geçitiniz yoksa, bir katılımcı sadece bir milyar sahte katılımcı gibi davranabilir ve daha sonra tüm ağı ele geçirebilir. Proof of Work bunu yapar. Proof of Stake, bizim görüşümüze göre, birkaç sebepten ötürü daha iyi olur.

Stellar Lumens haberleri

Stellar, San Francisco ve Austin’de işe alım çılgınlığı yapıyor. Şirketin mühendislik, pazarlama, operasyon ve ortaklıklarda sekiz açık pozisyonu bulunmakta.

İlanları buradan kontrol edebilirsiniz.

TRON haberleri

TRON, haftalık raporunu yayınladı ve kodlama, pazarlama ve benimseme konusundaki son gelişmelere dikkat çekti.

TRON ekosisteminin yapısı, solidity node’si endeksinin optimize edildiği bazı değişikliklere tanık oldu. Ek olarak, teknik geliştirmenin bir parçası olarak bir dizin anahtarı eklendi. Akıllı sözleşme açısından TRON Sanal Makinesi (TVM) yürütme süreci, TVM’nin performansında yapılan iyileştirmelerle birlikte optimize edildi. Ayrıca TRON ekibi ekosisteme BFT konsensus mekanizmasının eklenmesi üzerinde çalışıyor.

IOTA haberleri

Yeni bir kripto para borsası Kanadalılara IOTA‘yı doğrudan Kanada doları ile satın alma imkanı sunuyor. Coinsave, satın alma ve satma işleminin şu anda devam ettiğini ve geleceğe yönelik olarak para çekme desteğinin ekleneceğini söyledi.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin