btc eth xrp
BTC, ETH, XRP: ilk 3 kripto parada son durum

Toplam kripto sermayesi yeniden 300 milyar doların altına geriledi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasasının sektör ile ilgili gelişen bazı olumsuz gelişmeler ile bir düşüş yaşadığı görülüyor. Yaşanan en ciddi gelişme ise SEC’in son olarak Winklevoss’un Bitcoin ETF’sini reddetmesi olayı. Bu duruma olumsuz tepki gösteren kripto piyasası genelinde düşüşlere şahit oluyoruz. Özellikle ilk 10 kripto parada görülen geri çekilmeler ise dikkat çekici düzeyde.

ilk 10 kripto parada önemli düşüşler görüldü

Buna göre en büyük ilk 10 kripto paranın tamamında ciddi sayılabilecek düşüşler görüyoruz. Piyasada yine kırmızı rengin hakim olması ise toplam piyasa sermayesinin yeniden 300 milyar doların altında inmesine neden oldu. Dün itibarıyla 302 milyar doları bulan piyasa sermayesi yazımızın yayına hazırlandığı saatlerde 290 milyar doların altında inerek yaklaşık 12 milyar dolar değerinde bir düşüş yaşadı.

ilk 10 kripto

Önemli kripto paraların son değerlerinden bahsetmek gerekirse; Bitcoin son 24 saatlik zaman diliminde yüzde 3,89 değerinde düşüş ile 7,928 dolara, Ethereum yüzde 3,71 oranında düşüş ile 461,71 dolara kadar geriledi. Bu kripto paraları sırasıyla XRP’nin yüzde 3,24 ve Bitcoin Cash’in yüzde 5,46 oranındaki düşüşleri takip ediyor. ilk 10 kripto para içinde ise en çok değer kaybeden coinler yüzde 6’nın üzerindeki günlük değer kaybı yaşayan, Stellar, Cardano ve EOS oldu.

Genel düşüşe rağmen artan coinler de bulunuyor

Tüm  bu genel düşüş ile beraber az da olsa yükseliş gösteren coinler bulunuyor. En çok yükseliş ise günlük yüzde 16,51 oranında artışa sahip olan VeChain’de. VET coini takip eden önemli kripto paralardan ise yüzde 5,31 artışla Binance Coin ve yüzde 1,37 oranında artış ile Tezos’u görüyoruz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin