Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte
Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte

İlk 10 kripto para 16 Mart destek direnç seviyeleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasalarına fon girişi devam ediyor. Hafta sonunun (16 Mart) ilk saatlerinde hızlanan fon girişi ile 140 milyar doların üzerine çıkan sermaye miktarı ile birlikte başta Bitcoin olmak üzere birçok kripto para önemli direnç seviyelerini kırarak yükselişler gösterdi.

Neredeyse tüm piyasanın pozitif getiriye sahip olduğu sabah saatlerinde ilk 20’deki en dikkat çekici kripto para Bitcoin Cash olarak gözüküyor. Bitcoin Cash, 3 günlük performansına bakıldığında yüzde 20’nin üzerinde bir artış ile sağlam bir yükseliş sergiliyor.

Sermaye büyüklüğüne göre sıralanan listede ilk 10’da bulunan kripto paraların destek ve direnç seviyeleri ise şu şekilde belirlendi:

İlk 10 kripto para 16 Mart destek direnç seviyeleri

Dünkü değerlere göre hesaplanan kripto para destek ve direnç seviyelerinde bazı kripto paraların direnç seviyelerini kırması akabinde hızlı yükselişi dikkat çekiyor.

Günlük volatilite değişimi

Tabloya bakıldığında dün yaşanan volatilitenin bugünkü rakamlar için bir gösterge niteliği taşımadığını görüyoruz. Dünkü işlem hacimleri bir önceki güne göre düşüklük gösterse de önemli direnç seviyelerin üzerindeki kapanışlar piyasada kripto paraların yükselişini tetiklemiş gibi gözüküyor.

Buna Bitcoin özelinde bakacak olursak, Bitcoin’in dün 3. günlük direnç seviyesi 3920 doların üzerinde gün kapanışı yapması ile hızlı bir yükseliş yaşadığını görüyoruz. Bu durum tetikleyici bir etki göstererek piyasanın en önemli kripto parasını 4.000 doların üzerine kadar taşıdı.

Bitcoin Cash’de görülen son 3 günlük hareket ise volatilite tablosuna yansımış gözüküyor. Burada Bitcoin Cash’in piyasadan ayrışan işlemler gördüğünü söyleyebiliriz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin