Binance Launchpad başarısı, OKEx Borsası’nı kıskandırdı
Binance Launchpad başarısı, OKEx Borsası’nı kıskandırdı

Binance Launchpad başarısı, OKEx Borsası’nı kıskandırdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

OKEx, yakında Binance Launchpad ve Huobi Prime’a benzer token listeleme platformunu başlatıyor. Binance Launchpad’in başarısı, diğer borsaları token fırlatma platformunun dalgasına sürmeye ikna etti.

OKEx Borsası, OK Jumpstart’ı başlatacak

Huobi Prime geçen hafta, token fırlatma platformunun başlatıldığını duyurduktan sonra, OKEx yakında bir lansman yapacaklarını açıkladı. Yeni platform olan OK Jumpstart, yeni projelerin ICO’lara girmeden tokenlerini doğrudan OKEx kullanıcılarına satmalarını sağlayacak.

Haberler, OKEx CEO’su Jay Hao tarafından Weibo hesabı aracılığıyla, OKEx’in Binance ve Huobi gibi bir hizmet programı token platformuna ne zaman varacağını soran birçok sorunun cevabı olarak kamuoyuna duyuruldu.

Hao, teknolojik olarak hazır olan platformu başlatmak için bir sorun olmadığını söyledi. Ayrıca, OK Jumpstart’ın, Blockchain endüstrisinin gelişimine katkıda bulunacak olan yüksek kaliteli projeleri ve erken girişimcileri desteklemeye odaklanacağını söyleyerek hedefi daha da genişletti.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin