İlginç iddia: Bitcoin Private, Bitcoin’in en iyi çatalı!
İlginç iddia: Bitcoin Private, Bitcoin’in en iyi çatalı!

İlginç iddia: Bitcoin Private, Monero’nun yerini alacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para dünyası birçok önemli insana ev sahipliği yapıyor ve birçok kişi bu sektördeki bu kişilerin görüşlerine fazlasıyla önem veriyor. John McAfe de kripto para sektörünün önemli isimlerinden biri ve son yorumları birçok insanın canını sıkacak gibi görünüyor. Bitcoin Private (BTCP)‘ın Monero’dan üstün olduğunu söylemek oldukça ilginç bir fikir.

Son zamanlarda Bitcoin’de birçok çatallanma meydana geldi

Son zamanlarda Bitcoin’de birçok çatallanma meydana geldi. Bütün bu çatallanmalar, bu aşamada farklı bir şey yapmaya çalıştı ancak bu çatallanmalar sonucu meydana gelen yeni oluşumların çoğunun önemli bir özellikten eksik oldukları ortaya çıktı.

Daha spesifik olarak söylemek gerekirse, insanların istediği özelliklere odaklanan neredeyse hiç Bitcoin çatallanması meydana gelmedi. Bitcoin’in temel özellikleri arasında şu anda gizlilik, eksik özelliklerden biri. Takma adında olmasına rağmen, gizlilik Bitcoin için söz konusu değil. Yani en azından, kullanıcılar üçüncü taraf hizmetlere güvenmeye kararı almadıkça.

John McAfee’nin tercihi Bitcoin Private

Varsayılan olarak, Bitcoin şu anda gizlilik veya anonimlik özelliklerine sahip değil ve yakında bu tür özelliklere sahip olmayacak. Geliştiriciler bu tür araçları potansiyel olarak uygulamak için çalışıyor, ancak bu süreçte bu konu büyük bir öncelik değil. John McAfee, özellikle belirli kripto para birimleri söz konusu olduğunda oldukça iyimser görüşlere sahip bir kişi.

Dünyanın önde gelen kripto para birimi olan Bitcoin’deki kusurlara rağmen, 2020 yılına kadar 1 milyon dolara ulaşacağını tahmin ediyor. Ayrıca herhangi bir uzun vadeli potansiyele sahip olup olmadığını belirlemek için Bitcoin’in çatallanmalarını yakından takip ediyor. Ancak şimdiye kadar Bitcoin Cash, Bitcoin Gold veya Bitcore’u ele almadı. Bunun yerine, McAfee en iyi bildiği şeyi yapıyor ve herkesi şaşırtıyor.

İlginç iddia: Bitcoin Private, Bitcoin’in en iyi çatalı!

John McAfee yakın zamanda verdiği bir röportajda, Bitcoin Private’ın Bitcoin’in bugüne kadarki en iyi çatalı olduğunu söyledi. Bu açıklama, BTCP’nin çok az kullanım durumu olduğu için aslında şaşırtıcı bir ifade. McAfee yalnızca bununla kalmadı ve aynı röportajda, Bitcoin Private’ın nihai olarak Monero’nun yerini alma potansiyeline sahip olduğundan emin olduğunu söyledi.

Bu açıklama, Monero ve Bitcoin Private’ın benzer kripto paralar olmadıkları düşünüldüğünde oldukça ilginç bir iddia. Her ikisi de mahremiyet sağlıyor, ancak Monero temel olarak doğru teknoloji ile anonimliğe odaklanıyor. Bitcoin Private’ın ise bu yönü gelecekte nasıl ele almayı planladığı açık değil. Bitcoin Private için herhangi bir gerçek kullanım durumu bulunana kadar Monero’ya göre herhangi bir avantajı olmayacak.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Webchaat

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin