devere kripto borsası
DeVere kripto borsası iki popüler altcoini listesine ekledi

DeVere kripto borsası iki popüler altcoini listesine ekledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük bağımsız finansal hizmetler kuruluşlarından biri, “dijital paranın giderek daha fazla ana akım haline gelmesi” nedeniyle ve halkın artan taleplerine duyarsız kalmamak adına DeVere kripto borsası uygulamasına iki dijital para daha ekledi.

DeVere Crypto, DeVere Group‘un kripto platform uygulaması kullanıcıları, Stellar Lumens ve Monero eklentileriyle artık yedi ana kripto para ticareti yapılabilir. Uygulamada mevcut olan dijital paralar ise Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) Litecoin (LTC), Ripple (XRP) ve Dash (DASH) idi.

Devere kripto borsası Stellar duyurusu IBM’in haberinden sonra geldi

Duyuru, IBM’in genel bir Blockchain’deki  ilk kripto para birimleri olara  Stellar’ı kullanacağını onaylandıktan sonra gelmesi dikkat çekiciydi.

DeVere Group’un kurucusu ve CEO’su Nicel Green şunları söyledi:

Daha kapsamlı bir kripto portföyü talep eden müşterilerimizden dolayı Stellar ve Monero’yu DeVere Crypto uygulamamıza dahil ettik. Böylece DeVere kripto ürünümüzü daha da genişletmiş olduk. İnsanlar kripto para kazanıyor. Talepteki dalgalanma, dijital para birimlerinin giderek daha fazla ana akım haline gelmesiyle körükleniyor. Hem perakende hem de kurumsal yatırımcılar için, kripto para birimlerinin potansiyel fırsatlarını görmezden gelmek gittikçe zorlaşıyor.

Kripto sektörünün şu anda  genişlemesi için dört önemli itici güç var

Öncelikle, giderek dijitalleşen ve küreselleşen bir dünyada dijital, küresel ve merkezi olmayan para birimine duyulan ihtiyacın artması ve beğeni toplaması

İkincisi, dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden bazıları, bankacılık grupları, finansal kurumlar ve hane halkı yatırımcıları kripto para birimlerini kullanıyor veya  kullanmaya başlıyorlar.

Üçüncüsü, sektörün düzenlenmesi artık kaçınılmaz hale geliyor. Bu IMF Başkanı tarafından belirtilmiştir ve ayrıca bu yıl G20 zirvesinde belirlenen önerilen kripto para birimi düzenlemesi için Temmuz son tarih olarak düşünülebilir.

Dördüncüsü, kripto paraların arkasındaki teknoloji her zaman gelişiyor. Örneğin, işlem yapma kapasitelerini güçlendirmek için ölçeklenebilirlik sorunları geliştiriliyor.

İki yeni dijital paranın,  DeVere  kriptoya eklenmesi ile ilgili olarak ise, Green, tüm dijital paraların farklı özelliklere ve güçlü değerlere sahip olduğunu;  bu gibi eklemelerin, bu spesifik varlık sınıfında portföy çeşitliliğinin sağlanmasına yardımcı olacağına ve onların bireysel yatırımcılara farklı şekillerde fayda sağlayacağına inanıyor.

DeVere kripto borsası uygulamasına eklenmiş olan kripto paralar, dünyanın önde gelen Blockchain ve kripto uzmanlarının 10’u tarafından yürütülen DeVere kripto araştırma departmanı tarafından özenle analiz edildi ve değerlendirildi.

cryptocurrencyguide

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin