İki  kripto fonu, Ethereum ve Bitcoin'i içerecek
İki  kripto fonu, Ethereum ve Bitcoin'i içerecek

İki yeni kripto fonu geliyor: Bakın hangi kripto paraları içeriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

California merkezli bir kripto şirketi olan Bitwise Asset Management, 5 Aralık’ta yaptığı açıklamada,  yatırımcıların çok fazla talepte bulunması nedeniyle şirketin iki yeni kripto fonu piyasaya sürmek istediğini belirtti.

İki  kripto fonu, Ethereum ve Bitcoin’i içerecek

Şirket tarafından çıkarılan iki yeni fon, Bitwise Ethereum Fund ve Bitwise Bitcoin Fund olarak adlandırılacak. Tahmin edebileceğiniz gibi bu fonların, her biri pazardaki en iyi tokenlerden birine dayanıyor. Bitwise daha önce Bitwise 10 Private Index Fonu’na sahipti ancak şimdi müşterilerin isteklerine göre iki tane daha başladı. Halihazırda ayı piyasasının neden olduğu tüm sıkıntıya rağmen, yatırımcılar hala bu varlıklara yatırım yapmaya istekli.

Ayrıca, bazıları, bir yıl içinde %68’in üzerinde bir fiyat düşüşünün, bu fiyatların “bir daha asla görülmeyeceği” için yatırımcılar için eşsiz bir fırsat oluşturduğunu düşünüyor. Bitwise CEO’su Hunter Horsley, pek çok yatırımcının, şu anda çok yükselişli bir örneğe sahip oldukları için, 2019 veya 2020’de Bitcoin veya Ethereum’a yatırım yapmak için fırsat aradığını teyit etti. Bu fonları arkasındaki temel fikir, pazardaki diğer ürünlere ve tekliflere daha fazla likidite sağlamak. Ne yazık ki, Amerika Birleşik Devletleri’nin düzenlemesi nedeniyle, onlar sadece akredite yatırımcılar için mevcut olacak.

Bitcoin piyasa hakimiyetini fazlası ile geri alacak

Alınan komisyon ücretleri çok düşük olacak

Bitwise’ın şu anda pazardaki en eski kripto fon yöneticilerinden biri olan Grayscale ile yüzleşmek üzere konumlandığı açık. Şirket, fonlar için Bitcoin ve Ethereum seçeneklerine sahip, ancak ürünlerinin bir yıllık depolama süresi var, bu yüzden Bitwise hiç bir şey yapma niyetinde değil. Ayrıca, Bitwise müşterisinden daha az ücret talep etme niyetinde. Grayscale, Bitcoin yatırım ortaklığında %2’lik bir ücrete sahip olsa da Bitwise yalnızca %1,5’lik bir ücret (büyük kurumsal müşteriler için %1) talep edecek.

Bireysel yatırımcıları piyasadan uzaklaştırmanın zorluğuna rağmen, kurumsal yatırımcılar kripto varlıklarına yatırım yapmaya gittikçe daha fazla yaklaşıyorlar. Bu durum Bitcoin’i neredeyse dibe vurmasına rağmen gelecekte fiyatının çok fazla artacağı yönündeki beklenti nedeniyle çekici hale getiriyor. Büyük oyuncuların kripto varlıklarına olan ilgisi, uzun bir süre için ayı piyasasını kaçınılmaz olarak sona erdirecek.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin