XRP
Token ekonomisiyle ilgili endişeler arasında Bithumb'dan 12,5 milyon dolarlık XRP taşındı

İki ünlü analisten Ripple (XRP)’ı zirvelere taşıyacak fiyat tahminleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple (XRP), piyasa değerine göre en büyük üçüncü kripto para birimi, kripto alanının bazı üyeleri ve analistleri fiyatta büyük bir artış bekliyor. Buna bir örnek, 3 Ağustos 2019’daki tweetinde, XRP ile ilgili metriklerin birçoğunun, kripto varlığının 3,84 dolara ulaştığı 2017 boğa koşusuna benzer olduğunu öne süren bir kripto meraklısı ve analisti olan Nicklaus’tur. Nicklaus’a göre, grafikler şu anda XRP ödemelerinin Mayıs ayından bu yana ikiye katlandığını gösteriyor.

Nicklaus: “Ripple’ın 3,84 doların üzerinde yükselebilir.”

Aynı şekilde, şu anda çok sayıda metrik, 2017’nin boğa koşusunda belirgin olan metriklere oldukça benzer. Bu elbette ki iyi bir tespit, çünkü bu ölçümler 2017’den bile daha tutarlı, bu da daha umut verici bir yükselişi gösteriyor olabilir. Nicklaus’un tweetinde atıfta bulunulan platforma daha yakından bakıldığında, basın zamanı itibariyle, XRP’nin kripto para birimi borsalarındaki 24 saatlik işlem hacminin yaklaşık 1,2 milyar dolar olduğu görülüyor. Özellikle, HitBTC bugün bu işlemlerin %21’ini oluşturuyor. Zirvede yer alan diğer borsalar sırasıyla %11,31, %18,44, %13,45 ve %7,51 ile ZB, Binance, OKEx ve Huobi’dir.

Ripple'in XRP Güncel Metrikleri, 2017'nin Bull Run Koşusuna Benzer, Ama Daha da Tutarlı

Öte yandan XRP, basın zamanında olduğu gibi 0,32 dolar olarak fiyatlandırılmış ve 14 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip. Bugünün fiyatı geçtiğimiz 24 saat içinde XRP’nin yüzde 4 kazandığını gösteriyor ki bu, son birkaç gündür 0,31 dolar ve 0,32 dolar civarında işlem görmesi nedeniyle çok önemli değil. Ayrıca, XRP’nin bugünkü fiyatının 1 Ocak 2019’daki 0,352 dolarlık açılış fiyatından daha düşük olduğunu ve bunun da Bitcoin’in yılın başındaki fiyat artışına aykırı olduğunu belirtmekte fayda var.

Sir Gordon Gekko: “Bitcoin ve Ripple için harika bir hafta.”

Bununla birlikte, XRP hakkındaki kripto sektöründeki yükseliş hissi bir fırtınanın gerçekten gelip gelmediğini gösterebilir. Nicklaus gibi, Sir Gekko Capital Holdings’in CEO’su Sir Gordon Gekko, 2 Ağustos 2019’da yaptığı açıklamada, BTC ve XRP için harika bir hafta olabileceğini, çünkü BTC’nin 4 saatlik grafikte Golden Cross üçgeninden çıktığını vurguladı.

Ayrıca MoneyGram’ın 50 milyon dolarlık bir anlaşmada Ripple ile ortaklığı şekillenmiş gibi görünüyor. Daha önce bildirdiğimiz gibi, MoneyGram şimdi canlı ve Ripple’ın xRapid platformunda işlem görüyor.  Bu nitelikte bir anlaşma ve Ripple’ın 200’den fazla şirketle olan ortaklığı, insanlara XRP’nin sınır ötesi ödemelerde dünya çapında kabul edilen ilk kripto para olacağı izlenimini verdi. Ayrıca analistlere göre, bu yüksek seviyedeki benimsenme, XRP’nin fiyatını ve hatta tüm zamanların en yüksek seviyesini bile arttırabilir.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin