XRP sahipleri dikkat! Önde gelen analistten kritik uyarılar
XRP sahipleri dikkat! Önde gelen analistten kritik uyarılar

İki popüler analistten Ripple tahmini: “2020’ye 10 doların üstünde gireceğiz!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasaları güçlü bir düşüş trendinde. Bitcoin ve altcoinler, son ayların en düşük seviyelerine gelmiş durumda. Ancak XRP fiyatı uzun süren direncine rağmen hala 0,24 dolar seviyesinde önemli miktarda ticaret görüyor. Ripple tahmini yapan iki ünlü analist, farklı noktaları işaret etti.

XRP’ye bir sonraki altcoin rallisini tetiklemesi bakımından büyük güven duyuluyor. Analistler, XRP’nin kilit destek seviyelerine yaklaştığı ve burayı kırması halinde büyük hareketlenmeler göstereceği görüşünde.

XRP fiyatı hızlı toparlanıyor

XRP haberin yazıldığı esnada 0,277 dolardan işlem görüyor. Dünkü sert düşüşün ardından 0,26 dolar seviyesine inen XRP’nin bir kez daha direnç göstererek %2’lik toparlanma kaydettiği görülüyor. Bu hareketi analistler bir yükseliş işareti olarak görüyor.

Bu son düşüş, XRP’nin 0,30 dolar seviyesinde uzun süre direnmesinden sonra gerçekleşti ve önceki kırılma seviyesinde önemli bir destek bulduğu görülüyor.

Popüler kripto para analisti Big Cheds, Twitter’da yaptığı paylaşımda XRP fiyatı için önemli seviyelerin altını çizdi.

BTC’nin düşüşüyle, XRP artık kırılma seviyelerini test ediyor.

Bir başka kripto para analisti Josh McGruff, Bitcoin baskınlığının %6’ya kadar gerilemesini beklediğini söyledi. Bunun bir altcoin sezonu anlamına gelmediğinin altına çizen McGruff, pek çok altcoin’in en aşağı seviyelerine inme işareti gösterdiğini ifade etti.

CryptoBull2020 isimli analist ise XRP yatırımcılarının gözlerini yuvalarından çıkaracak bir Ripple tahmini yaptı. CryptoBull’a göre sadece 1 ay sonra XRP fiyatı artmaya başlayacak ve 2019’u 10 doların üstünde kapacak. 2020 sonu için beklentisi ise, inanması güç ama 100 dolar.

ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin