iki hafta içinde 10x yapan MATIC, Coinbase söylentileri ile yüzde 90 arttı
iki hafta içinde 10x yapan MATIC, Coinbase söylentileri ile yüzde 90 arttı

iki hafta içinde 10x yapan MATIC, Coinbase söylentileri ile yüzde 90 arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son Binance İlk Borsa Teklifi (IEO) MATIC, diğer projelerden farklı olarak kazandığı fiyatta çarpıcı bir yükseliş gördü. MATIC, geçtiğimiz yıl boyunca yaygın olarak görülmeyen bir şey yaptı, iki hafta içinde 10x değer kazandı.

MATIC, Coinbase Ventures’ten fon sağlıyor

Binance IEO projesi, çok az başarı gördü, ancak o zamandan beri trader’lar arasında gerçek FOMO’yu yakaladı ve 500 satoshi’nin üzerindeki zirve seviyesine tırmanmaya devam etti. Proje, birkaç gün önce 50 satoshi’de oturuyordu ve o günden beri her gün yeni yüksek seviyelere fırladığı görüldü.

Matic’in bugün erken saatlerde gelen haberler ile tekrar etkileyici bir yükseliş yaşadı. Matic’in Coinbase’de listelenebileceği iddiaları yaygınlaştı. Bu söylentiler kripto paranın %90 değer kazanmasına sebep oldu.

Matic topluluğu ve yatırımcıları şimdi, bir sonraki mantıksal adımın, özellikle Matic’in Coinbase Ventures’tan fon sağladığı haberi ışığında, borsada listelemesi olacağına inanıyor.

MATIC, 2019 yılında 10x yapan ilk proje oldu ve piyasanın katalizörü olabilir. Bakalım topluluğun beklediği gibi Coinbase projeyi listeleyecek mi? Gelişmeler için bizi takipte kalın.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin