Sıcak gelişme: Craig S. Wright ilk aşamada Satoshi Nakamoto olduğunu ispat ediyor
Sıcak gelişme: Craig S. Wright ilk aşamada Satoshi Nakamoto olduğunu ispat ediyor

Sıcak gelişme: Craig S. Wright ilk aşamada Satoshi Nakamoto olduğunu ispat ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kendini Satoshi Nakamoto olarak ilan eden ünlü Avustralya milyarder Dr. Craig S. Wright, ABD Telif Hakkı Bürosu tarafından ABD telif hakkı tescili aldı. Bu, Craig Wright’ı Satoshi Nakamoto olarak tanıyan resmi bir kurumun olduğu anlamına geliyor.

ABD Telif Hakkı Bürosu tarafından yayınlanan tescillerde, hem white paper’ın hem de kodun Satoshi Nakamoto takma adı altında Wright’ı yazar olarak tanıyor.

Satoshi Nakamoto ve Bitcoin telif hakkı

Calvin Ayre’nin önderliğindeki CoinGeek, Wright’ın zaten Bitcoin teknik incelemesi için kayıtlar aldığını ve ilk devlet kurumunun Craig Wright’ın gerçek Satoshi olduğunu kabul ettiğini söyledi. Ayrıca kaynaklar, Wright’ın Bitcoin Derneği’nin telif haklarını almayı planladığını belirtti. Hatırlanacağı gibi Craig Wright etrafındaki skandal, Binance ve Kraken’in Bitcoin SV’yi delist etmesine yol açan büyük bir dava savaşına dönüşmüştü.

Satoshi olduğu ispatlanmadı

Henüz Wright’ın, gerçek Satoshi olduğunu ispatlamamıştır. Ancak, telif hakkı dosyalaması, Wright’ın Bitcoin white paper’ının sahibi olabileceğini söylüyor. Wikipedia’ya göre, telif hakkı tescili genellikle telif hakkı verilmesi ile karıştırılmaktadır. Özetle, istediğin her şeyin telif hakkı tescilini alabilirsin.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin