amazon ethereum
İki girişim Amazon'da Ethereum kullanımı için bir ödeme sistemi geliştiriyor

İki girişim Amazon’da Ethereum kullanımı için bir ödeme sistemi geliştiriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain odaklı İki girişim, Amazon’da Ethereum (ETH) ile alış veriş yapma olanağı sağlamak için bir araya geliyor.

Cuma günü yayınlanan bir basın bülteninde, kripto ödemeleri şirketi CLIC Technology, Blockchain altyapı sağlayıcısı ve B2B platformu Opporty ile işbirliği yaptığını söyledi. Girişimler, Amazon’un kendisinin kripto para kabul etmemesine rağmen Amazon müşterilerinin Ether (ETH) tokeni ile ürünler için ödeme yapmalarına olanak tanıyan, uygulama benzeri bir tarayıcı uzantısı geliştirme amaçları bulunuyor.

Ortaklık Ethereum’un Plasma Cash teknolojisini kullanacak

Bu proje, geçen Mart ayında Ethereum kurucusu Vitalik Buterin tarafından açıklanan bir teknoloji olan Plasma Cash tabanlı olacak. Konseptin uygulanması için elverişli olan bu uygulama, Bitcoin’in Lightning Network’una benzeyen bir ödeme tarzında çözüm olarak görülüyor.

Firma, Plasma Cash uygulamasının, Ethereum Blockchain’dekine kıyasla işlem hızlarını “çarpıcı şekilde hızlandıracağını” söylüyor.

CLIC Technology CEO’su Roman Bond, “Kripto parayı e-ticaret pazarı ile entegre etmenin, iki yeni nesil endüstrinin birleşmesi” şeklinde yorumluyor.

Ödeme ağına diğer kripto paraları da eklemek istiyorlar

İleriye dönük olarak, iki şirket, diğer kripto para birimleri için de benzer ödeme ürünleri oluşturmayı planlıyor. Ayrıca ERC-20, ERC-721 ve diğer Ethereum standartlarını şu anda göz önünde bulundurulan seçenekler olarak gösteriyor.

CLIC Technology, yaptıkları açıklamaya göre, şu an pilot aşamasında olan CLICPay adlı bir kripto ödeme platformu geliştiriyor.

coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin