Binance Coin fiyat analizi: Rekor kıran BNB yükselmeye devam edecek mi? Detaylı teknik görünüm
Binance Coin fiyat analizi: Rekor kıran BNB yükselmeye devam edecek mi? Detaylı teknik görünüm

Binance DEX’te listelenecek ilk IDO açıklandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance, Raven Protocol’ün 17 Haziran’da yapılması planlanan ilk Initial Dex Offering (IDO) olduğunu açıkladı. Aynı anda RAVEN, Binance DEX’te listelenecek. Raven Protokolü (RAVEN), Binance DEX’te listelenmeye ve şimdiye kadar ilk IDO’yu yapmaya hazırlanıyor. RAVEN/BNB işlem çifti 17 Haziran’da işlemcilere açık olacak.

Binance DEX’te listelenecek ilk IDO olan Raven Protocol nedir?

Raven Protocol, merkezi olmayan ve dağıtık bir derin öğrenme eğitim protokolü olarak konumlandırıldı. Başlıca rekabet avantajı, hızı ve zaman verimliliğidir. Projenin arkasında kalan ekip, AI ve Makine Öğreniminin büyük şirketlerin kucağında toplanmaması gerektiğine inanıyor. Onlara göre, ademi merkeziyetçi olmalı. Bu durumda, Blockchain’in AI endüstrisinin tamamını dönüştürdüğüne inanılıyor.

Kendini sürdüren bir ekosistem olarak ilan edilen Raven, yerel bir token olan RAVEN’e sahip. Bu ekosistem içerisinde işlemi kolaylaştıracak. RAVEN, AI motorlarının eğitimi için ödeme aracı olarak ve bilgisayar kaynaklarını paylaşan katılımcılar için bir ödül olarak kullanılabilir. Şimdi Binance DEX’te listelenmek için Raven Protokolü seçildi. Burada listelenmek için onay almak için bir projenin topluluk oylamasını geçmesi gerekir. Ancak proje hakkındaki en ilginç detay bu değil.

IDO, Binance DEX listesi ile aynı anda planlandı

IDO, Binance DEX listesi ile aynı anda planlandı. Bununla birlikte blog yazısında, Raven Protocol, IDO’nun Binance, Binance Chain veya Binance DEX’in girişimleriyle hiçbir ortak yanı olmadığını vurguluyor. IDO, Raven Protocol ekibi tarafından tanıtıldı. Ekip, bazı coğrafi kriterler ve kısıtlamalar nedeniyle, hepsinin bu etkinliğe katılma imkânı bulunmayacağı konusunda taraftarlarını ve meraklılarını uyarıyor. RAVEN tokenlerini, 1 RAVEN tetonu için 0,00005 BNB fiyatına almak mümkün olacak.

Coinspeaker

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin