Bu iki majör altcoin’deki hareketler dikkat çekici: Son zamanların yükselişi geldi…

İki altcoin son 4 ayın en düşük seviyesini gördü…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bu hafta yine tüm piyasalar için yoğun geçti. Üretici Fiyat Endeksi, FOMC tutanakları derken, bugün Tüketici Fiyat Endeksi açıklandı. Açıklamaların peş peşe gelmesi ortamın iyice gerilmesine neden oldu. Kripto varlıklar ise en çok etkilenen piyasa oldu.

Bitcoin’in yaşadığı oynaklık ve piyasa hakimiyeti tüm dengeleri değiştirdi. Altcoin’ler bir hayli fazla ezildi. Günlük ve haftalık kayıplar sırasıyla yüzde 10 ve yüzde 20’yi geçti. İki altcoin ise son 4 ayın en dip seviyelerine ulaştı.

Shiba Inu Perşembe günü ABD’de tüketici fiyatlarının beklenenden fazla artmasıyla dört ayın en düşük seviyesine geriledi. ABD enflasyonu Eylül’de %8,2 ile %8,1’lik konsensüs beklentisinin üzerinde geldi. Solana da kırmızı alanda kaldı. Shiba gibi Solana’da son ayların en kötü performansını gösterdi.

Shiba Inu (SHIB)

Meme coin, piyasaların en son ABD enflasyon raporuna tepki vermesiyle Perşembe günü dört ayın en düşük seviyesine geriledi. Tüketici fiyatları Eylül’de yıllık bazda %8,2’ye yükseldi.

Bunun sonucunda SHIB/USD, dünün en yüksek seviyesinden yaklaşık %8 daha düşük olan 0.000009385$’lık gün içi en düşük seviyesine geriledi.

Bugünkü dip, altcoin’in 21 Haziran’dan bu yana işlem gördüğü en düşük seviye ve kilit bir destek noktası kırıldığı için düşük geliyor.

Solana (SOL)

Altcoin, Haziran ayından bu yana en düşük noktasına geldi. Özellikle de Solana ağı tarafında yaşanan sıkıntılar düşüşü daha derinleştirdi. Solana (SOL) boğaları da bugünkü seansta çoğunlukla katledildi.

Perşembe günkü 31.28$’ı takiben SOL/USD, günün erken saatlerinde 28.20$’a düştü. Solana’nın 30.40 dolarlık bir tabanın altına düştüğünü ve sonuç olarak 18 Haziran’dan bu yana en zayıf noktasına ulaştığını gördü.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin