Bu veriler, kriptonun diğer varlıklardan daha kararlı olduğunu gösteriyor!
Bu veriler, kriptonun diğer varlıklardan daha kararlı olduğunu gösteriyor!

Bu veriler, kriptonun diğer varlıklardan daha kararlı olduğunu gösteriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın dört bir yanındaki yatırımcılar, bugün yayınlanması beklenen enflasyon verilerini bekliyor, ancak tüm bunların ortasında Bitcoin’in fiyatı çok fazla dalgalanma göstermedi.

Yazım sırasında, Bitcoin fiyatı önceki güne göre %0,72 düşüşle 19.012 dolar olarak kaydedilirken, ikinci en büyük dijital varlık olan Ethereum ise önceki güne göre %1,37 düşüşle 1.276 dolar seviyesinde işlem görüyor. Ancak fiyat grafikleri, Ethereum ve diğer yedi önemli kripto para biriminin Çarşamba günü kazanç sağladığını gösteriyor.

Gözler enflasyon verilerine çevrildi

ABD Çalışma İstatistikleri Bürosu, Tüketici Fiyat Endeksi’ni (TÜFE) yayınlayacak. Bu rapor, ülke ekonomisinin enflasyon oranındaki değişiklikleri tahmin etmek için çeşitli tüketim malları ve hizmetleri arasındaki fiyat değişim oranını ölçer. TÜFE raporu, Federal Rezerv’in ekonomiyi soğutmak ve yükselen enflasyonu bastırmak amacıyla faiz oranlarını istikrarlı bir şekilde artırmaya devam edip etmeyeceğine işaret edebilir.

ABD hisse senetleri her darbe aldığında Bitcoin dahil kripto piyasası da etkileniyor. Bununla birlikte, ABD borsalarında işlem gören 30 önde gelen şirketin borsa endeksi olan Dow Jones Industrial Average, %0,10 düşüşle 29,210,85’e indi. ABD borsalarında işlem gören 500 büyük şirketin hisse senedi performansını izleyen bir borsa endeksi olan S&P 500, %0,3 düşüşle 3.577,03’e geriledi. Bu, kripto para piyasasının nispeten daha istikrarlı olduğunu gösterdi.

Piyasa uzmanları, Bitcoin de dahil olmak üzere kripto para birimlerinin geçtiğimiz yıl borsa ile korelasyon içinde olduğunu söylüyor; ancak ikisi arasındaki ilişki geçtiğimiz ay gevşemiş görünüyor.

news.todayq


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin