İki altcoin savaşıyor, yatırımcıları kazanıyor
İki altcoin savaşıyor, yatırımcıları kazanıyor

Bu iki altcoin savaşıyor, yatırımcıları kazanıyor! Kaçıran pişman

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Birkaç gün önce ADA’nın arkasında işlem gören XRP, Yargıç Analisa Torres’in olumlu kararını takiben, ADA’yı geçmeyi başardı ve piyasa değeri ile altıncı en büyük kripto para birimi haline geldi.

XRP yargı kararıyla yükseldi

Olumlu kararın ardından XRP fiyatın 0,91 dolara yükselirken piyasa değeri de muazzam bir şekilde arttı. Benzer şekilde, ADA da birkaç gün önce fiyatı hafifçe 1,25 dolara yükseldi ve değerli bir kripto para birimi olarak yerini korudu.

Bu haberin yazıldığı sırada XRP meraklıları, şu anda 40,84 milyar dolar değerinde olan ve dijital para birimi sıralamasını altıncı en büyük kripto para birimi haline getiren kripto paranın, Yargıç Torres tarafından yapılan olumlu kararın tadını çıkarıyor.

Öte yandan ADA, 38,2 milyar dolarlık piyasa değeri ile yedinci en büyük kripto para birimi konumunda.

Gelecekte XRP’nin değeri, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun Blockchain şirketine karşı açtığı davanın sonucuna büyük ölçüde bağlı olacak olsa da ADA’nın değerinin Cardano’nun merkezsiz finans alanına geçişi tarafından belirleneceğini belirtmekte fayda var.

Cardano umut veriyor

Cardano ekibi, ağı geliştiriciler için favori seçenek haline getirmek için durmaksızın çalışıyor.

Cardano geçen yıl akıllı sözleşme işlevselliğini etkinleştirdiğinden beri, ağda faaliyet göstermeye başlamak isteyen merkezsiz borsaların (DEX’ler) sayısındaki artış dahil olmak üzere bir dizi başarı elde edildi.

Cardano’da çeşitli DEX’lerin piyasaya sürülmesiyle birlikte, popüler akıllı sözleşme ağında kullanıcı etkinlikleri arttı.

Cardano Scan verilerine göre, ağdaki işlem hacmi 30 milyonu aştı ve çeşitli Cardano tabanlı protokoller arasında kilitlenen toplam değer (TVL) 99,3 milyon dolara ulaştı.

Cardano Scan, ağdaki aktif adreslerin sayısının 162.000’i aştığını öne sürüyor, yani kullanıcı etkinliği artmaya devam ediyor.

Cardano meraklıları, önümüzdeki aylarda kaçınılmaz bir ralli bekledikleri için ADA biriktirmeye devam ediyor.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin