bitmarket
İflas eden kripto para borsası BitMarket ’in kurucu ortağı ölü bulundu

İflas eden kripto para borsası BitMarket’in kurucu ortağı ölü bulundu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Polonya yerel kaynaklarının aktardığı habere göre Temmuz ayı başında faaliyetlerini durdurmak zorunda kalan kripto para borsası BitMarket ’in kurucu ortağı Tobiasz Niemiro ölü bulundu.

Yerel polis, Niemiro’nun, Olsztyn şehrinde ikamet ettiği yerin yakınında başında bir kurşun iziyle ölü bulunduğunu belirtti. Niemiro’nun ölümü bir intihar mı yoksa cinayet mi? henüz netleşmedi.

Polonyalı siyasi ve genel haber odaklı gazete Gazeta Wyborcza, Niemiro’nun intihar ettiğini ileri sürdü. Yetkililer, intihar gibi görünen olayda Niemiro’nun kesin ölüm nedenini belirlemeye çalışıyor.

BitMarket likidite eksikliğinden dolayı büyük sorunlar yaşadı

Niemiro, iş ortağı Marcin Aszkiełowicz ile birlikte piyasaya çıktından bir yıl sonra BitMarket borsasını satın aldı. Temmuz başında, BitMarket likidite eksikliğini açıkladı ve faaliyetlerini durdurma kararı aldı. Borsaya web sitesi üzerinden erişmeye çalışan kullanıcılar, erişim engeline takılırken İngilizce ve Lehçe dillerinde aşağıdaki kısa mesajla karşılaştı:

Sevgili Kullanıcılar, 08.07.2019 tarihinden bu yana, likidite kaybından dolayı Bitmarket.pl/net’in faaliyetlerini durdurmak zorunda kaldığımızı bildirmekten dolayı üzgünüz. Size yeni gelişmeler hakkında bilgi vereceğiz.

Yaklaşık 400 kullanıcı borsadaki çöküşün kurbanı olmuş gibi görünüyor. Niemiro ise konuyla ilgili Money.pl ile yaptığı röportajda, gelişmelerden sorumlu olmadığını ve bundan kendisinin de etkilendiğini iddia etmişti:

Borsanın çöküşünden dolayı her şeyimi kaybettim. Şu an tüm hayatım boyunca çalışarak kazandığım kariyerimi ve ismimi kaybediyorum. Ben de kurbanlardan biriyim.”

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin