17 Ağustos altcoin analizi: STEEM ve Digibyte cephesinde son durum
17 Ağustos altcoin analizi: STEEM ve Digibyte cephesinde son durum

İddialı altcoin, borsalara girer girmez yüzde 480 arttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hedera Hashgrap (HBAR)’ın, uzun zamandır beklenen kamu ağı, dünyanın en büyük şirketlerinden bazıları tarafından desteklendi ve bugüne kadar herhangi bir Blockchain’den daha hızlı işlem ve daha büyük ölçeklendirme kapasitesi vaat etti. İddialı altcoin HBAR, bugün borsalarda listelenmeye başladı ve bir borsada ICO fiyatının yüzde 480 üzerine fırladı.

Popüler altcoin HBAR, yüzde 480 artış kaydetti

Aralık 2018’den bu yana, ağ test ortamında küçük bir şirketler ve geliştiriciler grubuna sunuldu. Salı gününden itibaren, herhangi bir kişi bir hesap açabilir veya Hedera Hashgrap’da adem-i merkeziyetçi bir uygulama (dapp) oluşturabilir. Halka açık ağ ile artık Hedera hazinesi, sistemin HBAR tokenlerini dağıtmaya başlayacak. Kripto para projesinin token satışı geçtiğimiz yılın Ağustos ayında yapıldı.

On iki kripto para birimi borsası ve tezgah üstü (OTC) masaları, alım satım için HBAR’ı listelemeyi planlıyor: AlgoZ, BitOoda, Bering Suları, Bittrex, Galaxy Digital, GSR, Sıvı, OKEx, OKCoin, OSL, Upbit ve xFutures. ICO ile her bir HBAR tokeni 0,12 dolar karşılığında satışa sunuldı. Bugün birkaç borsada listelenmeye başlayan HBAR tokeni keskin arttı. HBAR Bittrex’te ICO fiyatına kıyasla yüzde 480 zıpladı. Ancak fiyat daha sonra düştü.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin