Bitcoin 10.000 doları aştı analistler coştu: Tom Lee dahil analistlerden yeni Bitcoin tahminleri
Bitcoin 10.000 doları aştı analistler coştu: Tom Lee dahil analistlerden yeni Bitcoin tahminleri

Bomba iddia: “Tarihin en büyük Bitcoin yükselişi başlıyor!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Liderliği kimselere kaptırmaya niyeti olmayan Bitcoin yükselişini sürdürüyor. 1 numaralı direnç seviyesi olarak görülen 8 bin dolar, artık pek uzak değil. Hal böyleyken son derece kritik isimler, yakında yaşanacak rallinin tarihin en büyük Bitcoin yükselişi olacağı yönünde görüş bildiriyor.

Bu tahminlerden biri de eToro’nun baş piyasa analistlerinden Mati Greenspan’a ait.

Greenspan’ın bugün attığı tweet:

“Tarihteki en büyük Bitcoin boğa koşusunun eşliğinde olabiliriz.”

Coinmarketcap verilerine göre, haberin yazılış anında 7.716,62 dolardan işlem gören Bitcoin, son 24 saatte %2,73’lük artış gösterdi.

Bitcoin son 24 saatlik grafiği
Bitcoin son 24 saatlik grafiği

Express’e konuşan Capco’nun kripto para liderlerinden Romal Almazo, beklenen boğa koşusunun her zamanki hype’lardan farklı olduğunu, bunun sebebinin Blackrock’tan kaynaklandığını dile getirdi.

Almazo:

Blackrock ile kurumsal paranın sektöre gelişi büyük bir yenilik olacak. İnsanların kripto piyasasının hala FX piyasasının günlük hacimlerinin yüzde 1’inden az olduğunu hatırlamaları gerekiyor.

“Tarihin en büyük Bitcoin yükselişi büyük oyuncular tarafından mümkün kılınabilir.”

Almazo, bir yatırım yönetim şirketi olan BlackRock’un, potansiyel bir yatırım fırsatı olarak yönünü kripto paralara ve Blockchain’e çevirdiği son haberlere de atıfta bulundu.

Almazo:

Piyasaya giren büyük oyuncuların herhangi bir işareti büyük dalgalara neden olacaktır. Benim kişisel inancım, bu devrilme noktasına ulaşmamızdan birkaç yıl uzakta olduğumuz halde, kurumlar ve kripto söz konusu olduğunda keşif aşaması olarak isimlendirdiğim durumdayız.

Twitter’dan pek çok ismin Greenspan ve Almazo’nun sözlerine yanıtları gecikmedi.

Bazıları onlara katılmadı:

https://twitter.com/Dimmy05261861/status/1021310346722672642?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1021310346722672642&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.chepicap.com%2Fen%2Fnews%2F2383%2Fare-we-about-to-witness-the-biggest-bitcoin-bull-run-in-history-.html

Bazıları tarafsız kaldı:

Bazıları ise doğrudan Greenspan’ın bu boğa koşusunun sebebi olacağını iddia etti:

İddialara göre tarihin en büyük Bitcoin yükselişi kapıda olabilir. Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda bizimle paylaşın.

chepicap


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Bitcoin ve kripto para depolama: Coinlerinizi nerede saklayacaksınız?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin