6 Haziran Cardano ve Ethereum Classic analizi: ADA ve ETC'de son durum
6 Haziran Cardano ve Ethereum Classic analizi: ADA ve ETC'de son durum

İddia: İki güçlü altcoin, önde gelen Bitcoin borsasından delist edilebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yeni çıkan bir habere göre, gizlilik odaklı iki altcoin, popüler bir Bitcoin borsasından delist ediliyor. Bu iddiaya dayanarak, Zcash ve Dash’ın İngiltere merkezli bir kripto para borsası olan CEX IO’dan kaldırılacağı belirtiliyor.

Güçlü altcoin Zcash ve Dash, önde gelen Bitcoin borsasından delist edilebilir

Mahremiyet odaklı kripto para olan Zcash’in arkasındaki Electric Coin Company şirketi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda hem Zcash hem de Dash’ın CEX IO’dan kaldırılabileceğini belirtti. Electric Coin Company şirketi konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

İngiltere merkezli Bitcoin ve kripto para birimi borsası CEX IO’nun Zcash ve Dash’ı delist etmeye karar verdiği söylentilerini duyuyoruz. Bu, Zcash’ın bankacılık (düzenleyici baskılar değil) baskıları nedeniyle bir İngiliz borsasından birkaç hafta içindeki ikinci delist edilişi olacak. Onay için onlara ulaştık.

Geçtiğimiz günlerde bildirdiğimiz üzere önde gelen Bitcoin borsası Coinbase, geçtiğimiz haftalarda İngiltere’deki yatırımcılar için Zcash desteğine son verdi.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin