İddia: Bitcoin Cash artık Bitcoin’in izini sürmüyor!
İddia: Bitcoin Cash artık Bitcoin’in izini sürmüyor!

İddia: Bitcoin Cash gelecek haftaya kadar 2.000 doları geçecek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash, son zamanlarda çok iyi bir performans sergiledi. Bitcoin Cash, Nisan ortasındaki piyasa artışının ardından, Bitcoin’in izini bırakarak yüksek seviyelere sıçradı. Peki Bitcoin Cash tekrar ne zaman 2.000 dolar seviyelerinde olacak? Bir iddia: Bitcoin Cash gelecek haftaya kadar 2.000 doları geçecek!

İddia: Bitcoin Cash artık Bitcoin’in izini sürmüyor!

Bu zamana kadar Bitcoin Cash diğer kripto paralar gibi her zaman Bitcoin’in değerini takip etti. Ancak Bitcoin Cash Nisan ayı itibarıyla elde ettiği kazançlar sonrası Bitcoin’in gölgesinden çıkmış gözüküyor. Bitcoin Cash artık değer kazanmak için Bitcoin’e güvenmiyor. Yazım zamanında, Bitcoin Cash, %5,86 oranında yükselerek 1.655 dolar seviyesinden işlem görmekte. Bitcoin Cash, geçtiğimiz haftalarda yaklaşık 1.500 dolar civarında seyrediyordu. Nisan ayı ortasındaki artışla beraber Bitcoin Cash,  yaklaşık 1.655 dolar seviyesine ulaştı.

Nisan ayından Mayıs ayına kadar Bitcoin Cash, pozitif bir ilerleme kaydetti. Yukarıda belirtildiği gibi ortalama 1.500 dolar civarında kalmaya devam etti. Bu, kesin bir ortalama hesaplaması değil. Ancak Bitcoin Cash verilerinin incelenmesine bağlı olarak, 1.500 dolar, resmi bir rakam olmasa da, gerçek ortalama değerleri de çok farklı değil.

Analistlere göre, Bitcoin Cash 2.000 dolara biraz yavaş gelecek

En önemli Mayıs döneminde bile Bitcoin Cash’in 1.818 dolarlık yeni aylık zirveye ulaştığını gördük. Bitcoin Cash, neredeyse 2.000 dolar hedefini yakalamıştı. Analistlere göre Mayıs ayını Bitcoin Cash için değerlendirmeye almayın çünkü yakın zamanda hedeflediği yerlere geri dönecek.

Analistlere göre, Bitcoin Cash 2.000 dolarlık seviyeye biraz yavaş gelecek. Bitcoin Cash, en yüksek zirvedeki fiyatının neredeyse yarısına ulaştı. Bitcoin Cash için kaydedilen en yüksek değer, 2017 yılı Aralık ayında kripto para patlaması zamanındaki 4.100 dolarlık seviyesi. 2018’in geri kalanı Bitcoin Cash için şekillenebilir. Analistlere göre, şartların doğru olduğunu varsayarsak, Bitcoin Cash’in bir kez daha 4.000 doları geçtiğini görebiliriz. Şimdilik Bitcoin Cash’in herhangi bir zirve yürüyüşü yapabilmesi için 2.000 dolar eşiğini geçip rahatça hareket etmesini beklemeliyiz.

Bitcoin Cash hangi seviyelere kadar yükselecek?

Piyasalar şu anda hafif bir düşüş gösteriyor, yani Bitcoin Cash’in 1.400 doların altına düştüğünü görebiliyoruz. Umarım bu dip kısa ömürlü olur ve Bitcoin Cash’in değeri kısa zamanda yerini bulur. Genel olarak, Bitcoin Cash’in gelecek haftaya kadar 2.000 doları geçeceği analistler tarafından öngörülüyor. Bu aşamada Bitcoin Cash’in potansiyelini geçtiğimiz hafta gördük. Bitcoin Cash değerine ulaşması için sadece piyasaların düzelmesi yeterli olacak.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cryptodaily

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin