Lisk (LSK) gelişim raporu
Lisk (LSK) gelişim raporu

Lisk (LSK) yatırım yapılacak en iyi kripto paralardan biri mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çok sayıda iyi Blockchain projesi var ve Lisk (LSK) bunlardan biri olabilir. Lisk kendini sağlam, güvenli ve ölçeklenebilir bir kullanıcı dostu Blockchain ile kanıtlıyor. Ancak, bir kripto yatırımcısı için bu yeterli değil. Pek çok kripto meraklısı, çeşitli Blockchain projelerinin başarılarını görmek isterken, yaptıkları yatırımlardan da kâr sağlamak için her zaman bir finansal sebepleri var. Böylece bir kripto para birimini sadece kendi teknolojisi ve ekibi temelinde değil, aynı zamanda yatırım fırsatlarına da dayanarak incelemek gerekir.

Lisk (LSK) gibi altkoinlerin risk/ödül oranı daha yüksek
Lisk (LSK) gibi altkoinlerin risk/ödül oranı daha yüksek

Lisk (LSK) gibi altkoinlerin risk/ödül oranı daha yüksek

Lisk, kripto pazarlarındaki risk/ödül ve kâr potansiyeli açısından en iyi yatırımlardan bir olabilir. Analistlere göre, kripto para şu anda çok elverişli bir noktada ve çekici bir satın alma fırsatı sunuyor. Fiyat şu anda 11,87 dolar seviyelerinden işlem görüyor ve neredeyse yükseliş kanalının dibinde. Analistlere göre, bu noktada yapılan bir ticaretin risk ödül oranı 56 olur! Çoğu yatırımcı risk/ödül oranı 3 veya 4 olan bir ticaret bulmaktan memnuniyet duyduğunu belirtmek yerinde olacak. Kâr potansiyelinin de oldukça kârlı olduğu söylenmekte.

Şu anda Bitcoin’e (BTC) 1.000 dolar yatırırsanız ve fiyat 100.000 dolara ulaşırsa, yaklaşık 10.000 dolar kazanç elde edebilirsiniz. Ama paranızı Lisk gibi altkoinlere yatırırsanız, altkoinlerin risk/ödül oranı daha yüksek olduğundan daha fazla kazanç sağlanabilir. Bu durum, kripto para yatırımcılarının Lisk gibi yüksek potansiyele sahip altkoinlere yönelmesinin en büyük nedeni. Ancak unutulmamalıdır ki altkoinlerin risk/ödül oranı daha yüksek olduğundan kayıpta bir o kadar büyük olabilir.

Lisk (LSK) gibi altkoinlerin risk/ödül oranı daha yüksek
Lisk (LSK) gibi altkoinlerin risk/ödül oranı daha yüksek

Analistler Lisk fiyatının 30 dolar civarında artmasını bekliyor!

Lisk tüm cephelerde cazip bir yatırım gibi görünüyor. Yasal olarak, kripto paranın bir yardımcı token olma durumu var. Bu da Dapps’i Lisk Blockchain’inde oluşturmak isteyen kişiler tarafından kullanılacağı anlamına gelir. Bu, Lisk’ın rakip kripto para Ethereum (ETH) gibi gelecekte bir menkul kıymet olarak sınıflandırılma durumundan muaft tutmakta. Lisk ayrıca, Dapps’in bağımsız olarak oluşturulabilmesi için ayrı bir sidechain sağlar. Bu yüzden potansiyel bir Dapp hack veya yasal sorun olduğunda, Lisk korumaya sahip olacak ve Lisk üzerine inşa edilen diğer Dapps olacak.

Kripto pazarlarında ne olursa olsun bir yardımcının Lisk gibi kripto paralarla çalışmaya devam edeceği belirtilmekte. Lisk Blockchain’de hizmet satın almak için LSK tokenlerini kullanılmasıyla, Lisk harcanacak ve bu da doğal olarak fiyat takdirine neden olacak. Ayrıca, Lisk, LSK tokenlerinin saklanması için kendi güvenli cüzdanını sunmakta. Onlar kolayca depolanabilir ve saniyeler içinde popüler platformlardan geri çekilebilir. Analistlere göre, fiyat, kanalın dibinde olduğu için, LSK/BTC tablosu bir satın alma fırsatı için eşit derecede uygun görünüyor. Analistler tarafından Lisk fiyatının önümüzdeki birkaç hafta içinde 30 dolar civarında artması ve bu sırada BTC’nin kripto para başına 11.000 dolara yakın işlem görmesi beklenmekte.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cryptodaily

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin