Internet Computer yükselişte: ICP, blockchain dünyasında neden fark yaratıyor?
Internet Computer yükselişte: ICP, blockchain dünyasında neden fark yaratıyor?

Internet Computer yükselişte: ICP, blockchain dünyasında neden fark yaratıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Internet Computer (ICP), hafta sonu boyunca en iyi performans gösteren kripto para birimlerinden biri olarak ortaya çıktı. ICP, 19 Nisan’dan bu yana en yüksek seviye olan 6,80 dolara yükseldi ve bu haftanın en düşük seviyesinden %30’dan fazla artış gösterdi.

ICP neden yükseliyor?

Internet Computer, dünyadaki en gelişmiş blockchain platformlarından biridir. İnsanların blockchain kullanarak ölçeklenebilir çözümler oluşturmasını mümkün kılarak Amazon AWS ve Microsoft Azure gibi popüler platformları bozmayı amaçlayan bir platformdur.

Internet Computer ekosistemi, diğer sektörlerdeki dApp’leri içerdiğinden büyümektedir. Bunlar arasında sosyal medya, finans ve NFT gibi alanlar bulunmaktadır. Web sitesi de bu platform kullanılarak oluşturulmuştur.

ICP’nin neden yükseldiği konusunda kesin bir açıklama yapılamamakla birlikte, geliştiricilerin hibe programındaki bir sonraki projelerini duyurmuş olmalarının bu yükselişe neden olabileceği düşünülmektedir. Hibe programındaki projeler, farklı sektörlerdeki dApp’lerle ilgilidir ve ağın çeşitliliğini arttırmaktadır.

Kripto para birimindeki diğer büyük gelişme, yakın zamanda piyasaya sürülen ckBTC ürününün ilgi görüyor olmasıdır. ckBTC, Bitcoin’i ekosistemine sokan bir finansal türevdir. Ana Bitcoin’den farklı olarak, bu türev daha hızlı ve daha ucuzdur. Ayrıca ağ, Aralık ayında Bitcoin’e akıllı sözleşmeler eklediği için dikkat çekiyor.

ICP fiyat tahmini

4 saatlik grafik, Internet Computer fiyatının son birkaç gün içinde güçlü bir yükseliş eğiliminde olduğunu gösteriyor. Ayrıca, Göreceli Güç Endeksi (RSI) yükselirken, 25 günlük ve 50 günlük üstel hareketli ortalamaların üzerine sıçradı. Bu nedenle, alıcılar 7,31 dolarlık kilit direnci hedeflediği için ICP fiyatının yükselmeye devam etme olasılığı bulunuyor.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin