Yatırımcılar ABD TÜFE verilerini beklerken, Bitcoin dirençle mücadele ediyor!
Yatırımcılar ABD TÜFE verilerini beklerken, Bitcoin dirençle mücadele ediyor!

Popüler analistten iddialı tahmin: Ethereum ve diğer altcoin’lerde kırılma bekliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler analist Michael van de Poppe, Ethereum fiyatının ve altcoin’lerin bir çöküşe tanık olabileceğini tahmin ediyor. ETH fiyatı Bitcoin’e karşı zayıflık gösteriyor.

Bitcoin fiyatı, ayı piyasası sona ererken ve halving etkinliğine hazırlanırken, bu Nisan ayında keskin bir oynaklığa tanık oldu. Yatırımcılar, bankacılık krizi, ABD borç tavanı krizi ve zayıflayan makro ortamında yaklaşan yükseliş beklentisini sürdürürken, Ethereum fiyatı ve altcoin’ler için görünüm zayıf olmaya devam ediyor.

Ethereum fiyatı, Şanghay yükseltmesinden sonra, tüm platformlar yavaş yavaş stake edilmiş ETH çekimlerini açtığı için çoğunlukla baskı altında kaldı. En büyük likidite sağlayıcısı platformu Lido’nun Mayıs ayı sonunda para çekme işlemlerini başlatması bekleniyor.

Ethereum fiyatı baskı altında

Popüler analist Michael van de Poppe, 29 Nisan’da altcoin’lerle ilgili yeni analizini paylaştı. Altcoin’ler BTC’ye karşı ivme kaybedip düşmeye devam ederken, Ethereum ve altcoin’ler için ayı piyasasının belirdiğine inanıyor.

Kripto fiyatlarını etkileyen diğer haberler arasında ABD Fed’in faiz artırım kararı ve ABD Hazine Bakanı Janet Yellen’in ABD borç tavanının yükseltilmemesi durumunda ekonomik felaket uyarısı yer alıyor.

Haftalık zaman diliminde, Ethereum (ETH) Bitcoin’e (BTC) karşı zayıf bir performans sergiliyor ve altcoin’lerde bir düzeltme hareketi görülüyor. ETH/BTC’nin yükseliş hareketi için 0.069 seviyesini kırması ve altcoin sezonunu başlatması gerekiyor. Bitcoin’deki 30.000 dolarlık ralli, piyasaya güç katacak ve altcoinler de aynı şekilde hareket edecek, ancak ETH fiyatının yükselmesi için BTC fiyatının konsolidasyon dönemine girmesi gerekiyor.

Ethereum/Bitcoin

Michael van de Poppe, piyasada olumlu bir havanın hakim olduğu ve Bitcoin’in makro zayıflığı ve halving göz önüne alındığında, BTC’nin önümüzdeki çeyrekte 50.000 doları göreceğini tahmin ediyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin