ICORating
ICORating kripto borsaları güvenlik raporunu güncelledi

ICORating kripto borsaları güvenlik raporunu güncelledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ICORating uzman ekibi kripto para borsalarının güvenlik sıralamasının sonuçlarında güncellemeye gitti. Değerlendirmede günlük işlem hacmi 100.000 ABD dolarını aşan 135 civarında kripto para işlem platformu yer aldı. Yapılan araştırmaya göre listenin başında A notu alan Kraken borsası yer alırken bu borsayı sırasıyla Cobinhood (A) ve Poloniex (A-) borsaları izledi.

Kripto para işlem platformları, kullanıcı hesabının güvenliği, etki alanı, web ve Hizmet Reddi saldırısına karşı direnç açısından test edildi.

Kayda değer gerçek şu ki, en büyük borsaların sadece yüzde 16’sı sıralamada “A” ve “A-” notu alabildi. Ayrıca belirtmek gerekir ki hiçbir kripto para işlem platformu en yüksek not olan “A +” almayı başaramadı.

Binance ve Gemini gibi tanınmış borsalar ICORating güvenlik sıralamasında alt sıralarda yer aldılar

ICORating’e göre Coinbase Pro 9. Sıradaki yerini korurken, Binance ve Gemini sırasıyla 34. ve 84. Sırada yer aldılar.

Bildiğiniz gibi bu haftanın başında büyük miktarlarda kripto para çaldıran Yeni Zelanda kripto ticaret platformu Cryptoia’nın siber saldırıya uğraması, kripto para borsaları ile ilgili güvenlik konusunu yeniden gündeme getirdi.

hype.codes

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin