ICON’dan küresel atak: ICX ilk kez Euro ve ABD doları ile işleme açılıyor
ICON’dan küresel atak: ICX ilk kez Euro ve ABD doları ile işleme açılıyor

ICON’dan küresel atak: ICX ilk kez Euro ve ABD doları ile işleme açılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ICON projesinin yerel tokeni ICX, ABD’nin önde gelen Kripto para birimi borsalarından biri olan Kraken’de listeleniyor. İlk başta  ICX/USD, ICX/EUR, ICX/XBT ve ICX/ETH işlem çiftlerine açık olacak. Böylece ICX, ilk defa, ABD Doları ve Euro ile işlem yapmaya hazır olacak.

 ABD borsalarında listelenen ilk Kore projesi: ICON (ICX)

ICON Vakfı konsey üyesi Min Kim listeleme hakkında şunları söyledi:

Birçok kişi ICON’u Kore’nin en iyi Blockchain projesi olarak tanıyor ve bu nedenle ABD borsalarında listelenen ilk Kore projesi olduğumuz için gurur duyuyoruz. Dahası, bunun Kraken gibi endüstri liderlerinin şimdi ICON’un gerçekten merkezi olmayan bir küresel topluluğa sahip küresel bir proje haline geldiğinin farkına vardığına inanıyoruz. ”

ICON projesi bölgeden önemli destek aldı. Önceden kayıtlı P-Rep adaylarının yaklaşık %22’si ABD’dedir. Bu listelemenin, ICON topluluğunun ve ekosistemin büyümesini en üst düzeye çıkarması bekleniyor.

Ağustos 2019’da, ICON Vakfı oylama öncesi, 3 milyon ICX hediye etkinliğini açıkladı. Bu, ilk seçmenleri ICON yönetimine katılmaya teşvik etmek için yapıldı. ICX token sahipleri, şu anda blok ödüller kazanmak için ICX bahsi yapabilirler. ICON ağı yakında ICONSENSUS adlı ilk zincir seçimine katılıyor. Seçimde topluluk tarafından 22 kamu temsilcisi (‘P-Rep’) oylanacak.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin