ICON
ICON (ICX)’in yeni zirveleri zorlaması için sağlam nedenleri var!

ICON (ICX)’in yeni zirveleri zorlaması için sağlam nedenleri var!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ICON, adaptasyon konusunda biraz farklı bir yaklaşım kullanarak kalabalığın dışında duran oldukça yeni bir projedir. Durum böyle olunca bu son derece spekülatif olan piyasada, bir kripto para birimi veya projenin değerlenme potansiyelini tahmin etmek gittikçe zorlaşır.

En yaygın olarak bilinen ölçümlerden biri, bir kripto paranın piyasa kapitalizasyonunu alarak, bunu ağın günlük işlem hacmine bölerek hesaplanan  Network Değeri (NVT)’dir. Bu hesaplamaya göre, ağın değeri, yapılan işlemlerin miktarıyla (hacim olarak) orantılıdır. Yüksek bir NVT oranı, bir kripto para biriminin aşırı alım yapılmış olduğunun bir göstergesi olabilir. Çünkü  böyle bir durumda token, gerçek zamanlı gerçekleşen işlemlerin miktarına kıyasla daha yüksek değere sahiptir.

ICON kurucusu Min Kim, ICON’un ağlarındaki işlem hacminin artırarak değer kazanmaya odaklanacağı çoklu görüşmelerde bulundu. ICON, teknolojideki atılımlara ve Blockchain ile ilgili sorunlara odaklanmak yerine, mevcut işletmelerin Blockchain potansiyelini anlamalarına yardımcı oluyor. Ve BT altyapısının bir kısmını Blockchain tabanlı bir sisteme taşıyor. Büyük şirketlerin büyük miktarlarda kullanıcılar kazanması, ağın kullanımını artıracaktır.

ICON (ICX) ortaklıkları dikkat çekiyor!

Kısa bir süre önce ICON, Min’in genel felsefesiyle uyumlu birkaç güçlü ortaklıkla halka açıldı. Son iki ortaklık Samsung ve The Line ile gerçekleşti. Samsung, ICON’un zincir kimliğini Samsung Pass (ortak kimlik doğrulama hizmeti) projesinin bir parçası olarak benimserken, The Line, Uzak doğu’nun Facebook’u olarak görülüyor.

ICON
kaynak: coinmarketcap

Tüm bunların akılda tutulmasıyla birlikte, önümüzdeki aylarda ICX’in 12 dolar olan tüm zamanların en yüksek seviyesinin üzerinde olabileceğini düşünmek zor değil.  Ancak kripto para piyasası genel olarak genel yatırımcı davranışlarından oldukça etkilenen volatiliteye sahip bir piyasasadır. Önemli bir borsada listeleme, ortaklık veya yeniden satış duyurusu veya önemli haberler için olmasa bile, piyasanın aksi yönünde hareket eden belirli bir coini nadiren görürüz. ICX ile ilgili fiyat tahmininin tutması için, toplam piyasa değeri, hesaplamalara göre, 700 milyar dolarlık aralığa yükselmelidir. Eğer kripto para birimi piyasası tekrar yükselişe geçerse, ICX, BTC ve ETH gibi kripto paralardan daha iyi performans göstermesi için yeterli koşullara sahip gibi gözüküyor.

coincodex

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin