Bitcoin Cash’e ne oluyor? BCH düşüşünü devam ettirecek mi?
Bitcoin Cash’e ne oluyor? BCH düşüşünü devam ettirecek mi?

Bitcoin Cash’e ne oluyor? BCH düşüşünü devam ettirecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Bitcoin Cash (BCH), 1.350 dolarlık direncin üzerine çıkamadı ve ABD doları karşısında keskin bir düşüş gösterdi.
  • BCH/USD paritesinin saatlik tablosunda 1.250 dolardan dirençle oluşturulmuş büyük bir düşüş trendi hattı var.
  • Parite şu anda daha yüksek bir seviyeyi düzeltiyor ancak yukarı doğru 1.240-1.250 dolar civarında çok sayıda engelle karşılaşabilir.
  • Bitcoin Cash’e ne oluyor? BCH düşüşünü devam ettirecek mi?

Bitcoin Cash, ABD doları karşısında 1.300 doların altında. BCH/USD paritesi, 1.250 doların üzerinde hareket edemezse, düşüşleri daha da uzayabilir.

Bitcoin Cash’e ne oluyor?

Son zamanlarda, ABD doları karşısında Bitcoin Cash 1.300 doların üzerinde küçük bir yukarı yönlü düzeltme yaptı. Fiyat, satıcıların ortaya çıktığı ve daha fazla koruma sağladığı 1.340 dolara doğru işlem gördü. Sonuç olarak, fiyat yeni bir aşağı yönlü hareket başlattı ve 1.300 doların altına geriledi. Satıcılar ivme kazandı ve bu da fiyatı 1.240 dolar ve 1.220 dolar destek seviyelerinin bile altına itti.

Düşüş ile Bitcoin Cash neredeyse 1.150 dolar seviyesini test etti. Bir alt düzeltme şu anda devam eden 1.156 dolardan düşük bir seviyeye sahip. BCH, şu anda son damlasının %23,6 Fib geri alma seviyesini 1.339 dolardan 1.156 dolara kadar düşürüyor. Ancak, alıcılar için 1.220-1.250 dolar civarında çok sayıda engel var. Ayrıca, BCH/USD paritesinin saatlik tablosunda 1.250 dolardan dirençle oluşturulmuş önemli bir düşüş trendi hattı da bulunmakta. Üstelik son düşüşün 1.339 dolardan 1.156 dolara düşmesiyle %50 Fib düzelme seviyesi, direnç olarak hareket etmek için 1.248 dolara yakın.

Bitcoin Cash’e ne oluyor? BCH düşüşünü devam ettirecek mi?
Bitcoin Cash’e ne oluyor? BCH düşüşünü devam ettirecek mi?

Grafiğe bakıldığında, fiyat 1.250 doların aşağısında düşüş baskısı altında. Geri dönüş için 1.240-1.250 doların üzerinde bir kırılma gerekiyor, aksi takdirde yakın vadede 1.100 dolarlık bir düşüş var.

Teknik göstergelerle Bitcoin Cash fiyat analizi

Saatlik MACD: BCH/USD paritesi için MACD çoğunlukla düşüş bölgesinde hareket ediyor.

Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): BCH/USD paritesi için RSI şu anda 30 seviyesinde iyileşiyor.

Başlıca Destek Seviyesi: 1.150 ABD doları

Büyük Direnç Seviyesi: 1.250 ABD doları

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin