icon-ve-w-wakfi-dogayi-korumak-adina-yeni-bir-projeye-imza-atti
icon-ve-w-wakfi-dogayi-korumak-adina-yeni-bir-projeye-imza-atti

ICON ve W Vakfı doğayı korumak adına yeni bir projeye imza attı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ICON (ICN) çevre koruma ve mülteci yardımları yapan W Vakfı ile ortaklık kurdu. İki şirket, kirlilik azaltma sistemi olan W Green Pay’i (WGP) Blockchain teknolojisi ile geliştirmek için bir ön sözleşme imzaladı.

ICON ve W Vakfı iş birliği

ICON tarafından yapılan basın açıklamasında, W Vakfı’nın sera gazlarının salınımını hafifletmek için “HOOXI Kampanyası” yürütmek üzere 2012’den beri hükümet kurumları, şirketler ve uluslararası kuruluşlarla işbirliği yaptığını açıkladı.

Vakıf, halihazırda anlaşmanın zaten bir parçası olan kurumlara ilaveten genel vatandaşları teşvik etmek için WGP’yi uygulamaya koydu. WGP, bireysel sera gazı azaltma çabalarına karşı gerçek ödeme yaparak ödüllendiren Blockchain tabanlı bir ödül sistemidir. Aynı anda hem kendinizi geliştirirken hem de doğayı koruyorsunuz.

Ortaklık, ICON’un Blockchain teknolojisini W Foundation’ın WGP sistemine entegre etmesi üzerine kuruldu.

Aynı süreçte ICON (ICN) ekosistemindeki farklı topluluklar, W Vakfının çevrimiçi alışveriş merkezi ortakları ve kredi kartlarının pratik kullanımıyla bağlantılı olarak sera gazı azaltma kampanyalarına katkıda bulunmaktan memnuniyet duyduklarını belirttiler. Aynı anda, Blockchain teknolojisinin temel bir avantajı olan “şeffaf bilgi”ye erişime de katkı sağlıyor.

W Vakfı’nın CEO’su Yuri Christine Lee şunları söyledi:

W Green Pay, insanlara sağlanan bir ödül sistemi olduğundan, güvenlik sistemine sahip olmak çok önemli bir detay. Bu anlaşma ile ICON ve W Vakfı, WGP’nin daha istikrarlı bir Blockchain projesi olabileceğinden emin olmak için iş birliği yapacak.

Gelişmeler konusunda konuşan ICON Vakfı’nın meclis üyesi J.H.Kim ise proje hakkındaki görüşlerini şöyle belirtti:

Bu anlaşma sadece iş için değil, aynı zamanda doğal koruma kampanyaları da dahil olmak üzere kar amacı gütmeyen bölgeler için de geçerli. Bu anlaşma, dünyayı değiştirmek için bir başlangıç noktası olarak büyük öneme sahip.

ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin