ICON (ICX)
ICON (ICX) Samsung ilişkisi kripto projesini daha yukarılara taşıyabilir mi?

ICON (ICX) Samsung ilişkisi kripto projesini yukarılara taşıyabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ICON, Kore hükümeti ile olan sıkı bağları ile ülkede baskın bir Blockchain platformu olarak bilinen ve büyük endüstrilerdeki en ileri şirketler ve konsorsiyumlarla iş anlaşmaları yaptığı bilinen bir kripto projesi. Aynı zamanda ICON (ICX) teknolojisini geliştirmek ve araştırmak üzere Kore’deki en büyük iki banka olan Woori Bank ve Nonghyup Bank ile anlaşmaları bulunuyor.

Güçlü ortaklıklarının yanı sıra ICO aşamasında topladığı fonlar ve ICONLOPP gibi kârlı projeler ile gelir akışına sahip olan ICON bu yönüyle de güçlü bir proje olduğunu kanıtladığı söyleniyor.

ICON (ICX) Samsung Bağlantısı

Samsung Galaxy S10’un ilk sızıntılarında yepyeni amiral gemisi akıllı telefonun dahili bir kripto para cüzdanı içereceği ortaya çıktığında kripto dünyasını şok etmişti. Bilindiği gibi Samsung Galaxy akıllı telefonları dünyanın en popüler telefonları arasında yer alıyor.

Samsung’un kripto parayı Galaxy S10’a entegre etmesiyle, ETF ve Bakkt’ın ekosisteme getireceğinden daha büyük bir etki meydana gelebilir. Çoğu kimse bir ETF’nin kriptoya ne tür bir fayda getireceği konusunda fikir sahibi değilken milyonlarca insan günlük olarak Samsung telefonlarını kullanıyor.

ICON ve Samsung arasındaki iş birliği ne şekilde?

ICON ve Samsung bağlantısını anlamak için ise öncelikle ICON ile Samsung arasındaki ortaklığı irdelemek gerekiyor.

2018 yılında, Samsung’un Samsung Pass için Chain ID kullanma sözü verdiği ICONLOOP ile Samsung Electronics arasında bir mutabakat anlaşması imzalandı. Samsung Pass, her Samsung telefonda bulunan biyometrik tanımlama sistemidir. Samsung telefonu kullanıcıları tarafından günde birkaç kez online ödemeler, girişler, imzalar ve hatta telefon kilidini açmak için kullanılır.

Bu, gelecekte Chain ID ve ICONLOOP’un ID kimlik doğrulama servisinin her Samsung Galaxy telefonuna hizmet edeceği anlamına geliyor.

Chain ID, ICX tokenlerinin kullanımıyla ortak ICON ağına bağlandığında ve birlikte çalışabilirlik etkinleştirildiğinde, kullanım durumunu ve kapsamını hemen hemen tüm akla gelebilecek etkileşimler için genişletebilecek demektir.

Tüm bu noktalar birleştirildiğinde, ICONLOOP’un CHAIN ​​ID’sinin çok geçmeden Samsung Pass entegrasyonunun bir sonucu olarak gerçek dünya tüketici kullanımını göreceği varsayılıyor.

Böyle bir entegrasyon ise ICON’u çok daha ilerilere taşıyabilecek bir adaptasyona yol açabilir.

mineable

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin