ICON (ICX) fiyatı son gelişmelerle birlikte yüzde 35 oranında arttı!
ICON (ICX) fiyatı son gelişmelerle birlikte yüzde 35 oranında arttı!

ICON (ICX) boğa yükselişine başladı: İşte yükselişi tetikleyen gelişmeler!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ICON (ICX) Vakfı’ndan Hoon Lee, YouTube kanalında bir röportaj yayınladı. Aynı zamanda Hoon Lee, ICON hakkında önemli açıklamalarından bulundu. Lee, ICON topluluğunun öne sürdüğü birkaç önemli soruyu da yanıtladı.

TheLoop, “ICONLOOP” olarak yeniden markalaştırıldı

Geçtiğimiz hafta yapılan üç önemli duyurudan biri, ICON’un teknoloji şirketi “TheLoop”un “ICONLOOP” olarak yeniden markalaştırılması oldu. Lee konuya yönelik şunları söyledi:

ICON projesi şu ana kadar iki yönde çalışıyor. Projenin bir yönü, çok sayıda kullanıcısı olan şirketler ve kamu kurumlarına Blockchain teknolojisinin uygulanması ve bu kullanıcı tabanının kripto para dünyasına getirilmesi. Ve bu yönde projeler çoğunlukla “TheLoop” markası altında yapıldı. Diğer proje grupları, diğer birçok engelleyici platformun yaptıklarına benziyor. DAP’ları yapmak ve bu dApp’lerin protokol katmanında iyi çalıştığı bir ekosistem inşa etmek. Ve ekosistemin inşasını ve gelişmesini gerektiren iş türü. Bu projeler dizisi “ICON” markasıyla yapıldı.

Kitlesel benimsenme Blockchain’i başarıya götürecek

Lee’ye göre, vakfın projelerini iki yönde gerçekleştirmesinin nedeni, kitlesel benimsenmenin Blockchain’i başarıya götürecek en önemli faktörlerden biri olduğuna inanmaları. Blockchain, pek çok insanın, kripto para borsalarında yer alan bir kaç kişinin kendilerine ait Blockchain’in nasıl çalıştığına dair net bir anlayışa sahip olmadığının farkında olduğu yeni bir teknoloji. Lee konuya yönelik açıklamalarına şunları ekledi:

Blockchain teknolojisi, matematik, kriptografi, programlama ve bazı iktisat bilgisi dahil olmak üzere pek çok farklı bilgi alanını gerektirdiğinden, sadece birkaç yönüyle çalışarak kapsamlı bir Blockchain anlayışına sahip olmak zordur. Daha sonra kitlesel benimsenmenin şu anda Blockchain’de gerçekleşemeyeceği sonucuna vardık. İşlerimizi iki yönde ve iki ayrı marka adı altında gerçekleştirdiğimiz için, yavaş yavaş işimizin artık ayrı bir yerde bulunmaması gerektiğini fark ettik.

Yeniden markalaşma ICON’un yaygınlaşmasını sağladı

Lee röportaj sırasında, ICON Vakfı’nın iki markanın aslında iki farklı marka olarak var olmaları nedeniyle birleştiğini varsaymasına rağmen, insanların çekirdek ekosistemlerini daha iyi anlamalarını engelleyeceğini kabul etti. Lee konuya yönelik şunları söyledi:

İşte bu yüzden “TheLoop”un “ICONLOOP” olarak yeniden pazarlanmasına karar verdik. İki markanın kullanılması, Blockchain teknolojisinin kitlesel olarak benimsenmesini hedeflemenin ilk adımı oldu.

Lee, ICONLOOP’un artık, MOU’ları ve diğer işletmelerle ortaklıkları imzalayarak B2B etkileşimlerini mümkün kılarak daha büyük bir ekosistem yaratmada öncü olacağını doğruladı. ICON ayrıca B2C yaklaşımlarını da hazırlıyor. Lee konuya yönelik açıklamalarına şunları ekledi:

ICONLOOP’un her iki yaklaşımdaki çalışmaları da kalkınma ve olgunluk düzeyi açısından iyi olsa bile, ikisini bir araya getirerek daha büyük bir sinerji yaratıldı.

ICON (ICX) fiyat grafiği
ICON (ICX) fiyat grafiği

ICON (ICX) fiyatı son gelişmelerle birlikte yüzde 35 oranında arttı!

Kısa bir süre önce ICON, vakfın daha güvenli bir ekosistemi için akıllı bir denetim firması olan Certik ile stratejik bir ortaklık kurduğunu duyurdu. Yazım sırasında, ICON (ICX), %25 oranında artışla 0,92 dolardan işlem görüyor. Kripto para şu anda 358 milyon dolarlık bir piyasa değeriyle 27. sırada ve son 7 gün içinde %34,65’lik büyük bir artışla yükseliş eğilimi gösteriyor. Ayrıca, kripto para dünden beri değerini %25 oranında artırdı. ICX şu anda Binance, Bithumb, Upbit, Huobi gibi tanınmış borsa platformlarında işlem görüyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin