ICON (ICX) Blockchain ekosisteminde büyümeye devam ediyor
ICON (ICX) Blockchain ekosisteminde büyümeye devam ediyor

ICON (ICX) Blockchain çözümlerini açıklıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ICON (ICX) Blockchain ekosisteminin üç temel bileşenini sunuyor. Güney Kore ve ICON’un ekosistemini bağlama girişiminin ardından, proje üç Blockchain uygulamasını sergiledi. Şirket tarafından yayınlanan bir blog gönderisine göre ICON, Blockchain Seoul projesini Seul hükumeti ile hayata geçirdi. Proje Blockchain Uluslararası Dijital Festivali’nde gerçekleştirildi.

ICON Seul için Blockchain çözümlerini açıkladı

Seul sakinleri için üç girişim bir kimlik kartı, bir oylama sistemi ve bir ödeme ağ geçidi. Ana niyet, daha demokratik ve başarılı bir toplum oluşturmak. ICON Blockchain Citizen ID Card ile kullanıcıların dijital kayıt yapmaya başlaması mümkün. Kullanıcı kendisiyle ilgili temel bilgileri doldurmalı ve bir dizüstü bilgisayar kullanarak fotoğraf çekmeli. Bundan sonra, kullanıcı QR kodunun bir fotoğrafını çektiğinde ICON ID Card cep telefonuna aktarılır.

İkinci uygulama ICON Blockchain Vote. Kullanıcı bir kimlik kartı oluşturduktan sonra, ICON’un oylama sistemini kullanarak oy kullanabilecek. Oylama yapıldıktan sonra, vatandaşlar S-Coin ile ödüllendirilebilir. Resmi basın açıklamasına göre, S-Coin Kore Won ile 1:1 eşleştirilmiş gibi görünüyor. Bu “Yeni Nesil Seçim Sistemi”ni inşa etmek için, şirket Kore Ulusal Bilgi Toplumu Ajansı ve Kore Ulusal Seçim Komisyonu ile işbirliği içinde çalıştı.

ICON (ICX) Blockchain ekosisteminde büyümeye devam ediyor

Etkinlikte sergilenen üçüncü uygulama, ICON Blockchain S-Coin Ödemeleri. S-Coin ödeme sistemi, kullanıcıların bir ürünün QR kodunu taramasını sağlar. Bundan sonra, kullanıcı akıllı telefonunda ürün detaylarını alabilecek. Bundan sonra, ürünün ödemesi kullanıcının indirdiği uygulama kullanılarak yapılacak.

ICON (ICX) fiyat grafiği
ICON (ICX) fiyat grafiği

ICON şu anda pazardaki 36 en değerli sanal para birimi. Piyasa değeri 241 milyon dolar ve her ICX tokeni 0,63 dolara satın alınabilir. Ancak yılın başlarında, bu sanal para, 12 dolar seviylerindeydi.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin