3 Kasım Ethereum fiyat analizi: Sallantıdaki ETH için sırada yükseliş mi var?
3 Kasım Ethereum fiyat analizi: Sallantıdaki ETH için sırada yükseliş mi var?

3 Kasım Ethereum fiyat analizi: ETH fırtına öncesi sessizlik gibi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

3 Kasım Ethereum fiyat hareketleri için önemli sayılabilecek detayları şu şekilde özetledik:

  • Ethereum 200 doların üzerinde dar banttaki hareketine devam ediyor.
  • Dün 204 dolar seviyesine kadar yükselebilen Ether, aşağı bölgede 200 doların sağlam bir destek noktası olduğunu gösterdi.
  • 198 dolardan başlayan kısa vadeli hafif yükseliş trendi bugünün işlemleri ile ivme kaybetmiş gibi gözüküyor.

3 Kasım Ethereum fiyat hareketleri

Güne eksi ile başlayan ETH/USD paritesinin sabah saatlerinde oldukça hareketsiz olduğunu görüyoruz.  Diğer yandan daha yüksek seviyeler için alıcı bulamayan Ethereum, yatay fiyat hareketleri nedeniyle kısa vadeli yükseliş trendine ara vermiş gözüküyor.

ETH fiyatının 200 doların üzerinde kaldığı her saatte olumlu görünümünü koruduğu görülürken hızlı bir yükseliş gerekli katalizörün henüz bulunamadığı açık bir şekilde gözüküyor.

Bu bağlamda yukarı gidemeyen fiyatların satış baskısına maruz kalma ihtimali dâhilinde fiyatın yeniden 200 saatlik ortalamanın da konumlandığı 200 dolar desteğini denemesi muhtemeldir. Hafta sonu hareketlerinde bu seviyenin korunması Ether’in önümüzdeki hafta olumlu fiyat hareketleri gösterebilmesi için oldukça kritiktir.

Önemli hareketli ortalama seviyelerine baktığımızda ise saatlik 100 hareketli ortalamanın oluşan fiyat hareketlerinden dolayı 200 HO’ya oldukça yaklaştığını görüyoruz. Bu olumlu hareket, yukarı yönlü bir kesişme ile sonuçlanırsa Ether’in daha dik bir yükseliş trendine girmesi beklenebilir.

Ayrıca orta ve uzun vadeli bu ortalamaların hemen hemen aynı seviyede olması bu bölgeyi daha sağlam bir destek noktası yapıyor.

Ethereum için önemli teknik göstergeler

Dün yeterli yükselişi yapamayan Ether’de sonraki fiyat hareketleri saatlik MACD’nin negatif bölgeye geçmesine neden oldu. Fakat bugünkü yatay seyrin MACD’nin negatif konumunu azaltmaya başladığı görülüyor.

Diğer önemli göstergelerden stokastik aşırı satım bölgesinde tamamen yatay seyrederken RSI 50 seviyesinde ve CCI düşük hacimli işlemleri yansıtarak negatif bölgede yatay seyrediyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin