Ethereum ağı ETH 2.0 ve Aşama 0'a ne kadar hazır?
Ethereum ağı ETH 2.0 ve Aşama 0'a ne kadar hazır?

ICO projelerinin Ethereum tasfiyeleri hızlanıyor…. İşte son rakamlar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto kışı olarak nitelendirilen 2018 yılında, ilk para teklifleri (ICO) yoluyla çıkarılan tokenler, makro sermayeli Bitcoin ve Ethereum gibi kripto paralara kıyasla daha düşük performans gösterdiler. Bu durum ICO faaliyetleri ile fon toplayan birçok projenin ayakta kalmak için sert önlemler almasına yol açtı.

ICO tarafından finanse edilen projeler, son 30 gün içinde 416.000 Ethereum (ETH) Sattı

Santiment tarafından toplanan verileri derleyen TrustNodes, ICO aracılığıyla fonlanan projelerin geçtiğimiz 30 gün içerisinde 416.000 ETH gibi dudak uçuklatan rakamlarda satış yaptığını bildiriyor. Ether’in şu an ki fiyatı olan 87 dolara göre bu rakam 36,19 milyon dolara tekabül ediyor. Bu son 1 aydaki tasfiye rakamı ise yaz aylarından beri görülen en dikkat çekici meblağ olarak karşımıza çıkıyor.

Önde gelen bir kripto para veri sağlayıcısı olan Santiment’e göre, SingularDTV geçen ay en çok Ether satışı yapan proje. ETH bakiyesinden 60.370’i kullandıktan sonra projenin Ether bakiyesi 165.000’e indiği belirtiliyor. Aragon ve Kyber Ağı, SingularDTV’nin ardından gelen projeler. Ve her ikisi de yukarıda bahsedilen zaman diliminde 50.000 Ether’i tasfiye etti. Bununla birlikte, Ethereum merkezli projelerin hala topladıkları fon miktarının milyonlarca Ether olduğunu belirtmekte fayda var.

Ne olursa olsun, bu yeni hareket, bir dizi projenin piyasa kaynaklı baskıya maruz kaldığı gerçeğini gözler önüne seriyor.

Kripto ayı pazarında su üstünde kalmak kolay olmuyor

İlginç bir gelişme olarak geçtiğimiz ay Ethereum merkezli chat uygulaması Status’un geçtiğimiz ay yüksek miktarlı ETH satışı sonrası yaklaşık 25 personelinin işine son vereceğini açıklamıştı.

Ethereum tasfiyelerini son aylarda hızlandıran bazı şirketlerin aynı zamanda personel kısıtlamasına giderken, mevcut personellerin ücretlerinde kesinti yoluna gittiği çıkan haberler arasında. Bu şirketlerin benzer şekilde kısıtlamalara giderek ayı piyasasında ayak durmaya çalıştıkları görülüyor.

newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin