Stellar Lumens
Stellar, bu gelişmeyle birlikte uçuşa geçti

Stellar Lumens IBM ve Bitbond duyuruları ile atağa kalktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto pazarlarında bu hafta yaşanan olumlu havayla birlikte Stellar Lumens (XLM) gibi kripto paralar kendine özgü gelişmeler ile farklı bir eğilim yaşıyor. Stellar, bugün kripto para sıralamasında Tron’un TRX tokenini geride bırakarak piyasadaki en büyük 8. coin olma unvanına sahip oldu. XLM toplamda 1,728 milyar dolarlık bir piyasa sermayesine sahipken, TRX, 1,686 milyar dolarlık bir sermayeye sahip.

Stellar Lumens (XLM) Beats Tron (TRX) Amid Big Announcements By Bitbond And IBM

Stellar IBM ortaklığı büyük ses getirdi

Her zaman olduğu gibi, bir coin ile ilgili sağlam bir gelişme olduğu zaman artan işlem hacminden dolayı hem fiyat hem de pazar payında bir artış görülür. XLM’ye baktığımızda, söz konusu artış, IBM’den Jesse Lund’un bir röportajda büyük şirketin Stellar’la ortaklık kurmayı planladığını açıklamasından kısa bir süre sonra gerçekleşti. Geçtiğimiz yılın eylül ayında IBM, Stellar tarafından desteklenen bir sistem olan Blockchain Word Wire’ı piyasaya sürmüştü. Jesse’ye göre, şirket sistem için büyük şeyler planlıyor.

Ayrıca, IBM kripto para çıkarmak için bazı büyük bankalarla ortaklık kurmayı planlıyor. Şu anda, Blockchain World Wire, sistemindeki bankalar ile yaklaşık 50 ülkeyi kapsıyor. Beklendiği gibi, Stellar ile IBM arasındaki ortaklık hakkında beklenen büyük duyuru, kripto pazarını tamamen yeni bir seviyeye taşır.

STO’ları çıkaran Bitbond XLM’yi tercih etti

Stellar, IBM ile olan ortaklığının yanı sıra, STO tokenleri sunan, Alman merkezli Blockchain odaklı bir şirket olan Bitbond ile bir başka başarılı kanal kurdu. Aynı zamanda, Bitbond böyle bir iş modelini işleten ilk düzenlenmiş firma.

Diğer yatırım firmalarının aksine, Bitbond, yatırım yapılan sermayenin getirilerinin Bitcoin gibi diğer büyük kripto paraların aksine, XLM cinsinden geri ödeneceğini açıkladı. Bu hareket, Stellar’ın TRX geçmesini sağlarken yükselişe de katkıda bulundu.

zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin