Sınır ötesi işlemler için IBM Stellar Blockchain'ini seçiyor
Sınır ötesi işlemler için IBM Stellar Blockchain tabanını seçti

IBM Stellar Blockchain’ini kullanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

IBM web sitesinde “Blockchain World Wire” veya kısa adı BWW adlı yeni bir global ödeme ağının başlatmaya hazır olduğunu duyurdu. Bu sistem kapsamında dünya çapında saniyeler içinde fiat transferleri yapmak için IBM Stellar Blockchain’ini kullanacak. IBM Stellar Blockchain’ini web sitesinde, gösterdiği şema ile en iyi şekilde tanımlıyor:

Sınır ötesi işlemler için IBM Stellar Blockchain’ini seçiyor

Stellar Blockchai’inin kullanılmasının nedeni, esasen bu tür bir hizmet için bu tokenin ayarlanmış olmasıdır. Stellar, çeşitli fiat para birimleri üzerinden dünya çapında sınır ötesi işlemler için tasarlandı. Bu nedenle, IBM, bu yeteneği kullanmak için büyük ölçekli bir finansal hizmet oluşturdu.

IBM, bu sistemin hızlı ve daha fazla güvenilir olacağına dair teminat veriyor. Yeni pazarlarda dünya çapında çeşitlilik ve likidite sağlamak için büyük işletmeler tarafından benimsenmesi umuduyla böyle bir proje başlatıldı. Böylece bir işletmenin yerel para biriminden bağımsız olarak hizmetlerini herhangi bir ekonomiye çevrimiçi olarak sunabilmesinin mümkün ve kolay olmasını sağlayacak.

Bunun daha geniş çapta benimsemeye devam edip etmeyeceği belirsiz olsa da, bunun arkasında IBM gibi bir isimle nasıl bir başarı sağlayacağını merak konusu. Ayrıca bu Stellar için küresel işlemlerde ilk büyük gerçek dünya kullanımlarından biri olabilir. Bu sadece bir başlangıç ​​mı? Göreceğiz.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin