AT&T, IBM ve Microsoft teknolojisini kullanan kurumsal Blockchain çözümleri paketini başlattı
AT&T, IBM ve Microsoft teknolojisini kullanan kurumsal Blockchain çözümleri paketini başlattı

ATT, IBM ve Microsoft teknolojisini kullanan kurumsal Blockchain çözümleri paketini başlattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

AT&T, 26 Eylül’de basın açıklaması yaptı. ABD’nin telekomünikasyon devi AT&T, IBM ve Microsoft teknolojisi ile çalışmak üzere tasarlanan bir dizi Blockchain çözümü oluşturduğunu duyurdu.

ATT Blockchain çözümleri için IBM ve Microsoft teknolojilerini kullanıyor

AT&T’nin Blockchain çözümü, veri kaydıiçin Microsoft Azure’un Blockchain teknolojisi ve IBM Blockchain Platform ile birlikte çalışacak. Sistem, kurumsal müşterileri için en karmaşık tedarik zincirlerine bile ek şeffaflık ve hesap verebilirlik getirmeyi amaçlıyor.

Telekom şirketinin Blockchain tabanlı paketi, kurumsal müşterilerin iş süreçlerinin dijitalleşmesini geliştirmeyi planlıyor. İmalat, perakende ve sağlık gibi endüstrilerin çözümleri kullanabileceği belirtildi.

AT&T’nin başkan yardımcısı Andy Daudelin, basın açıklamasında Blockchain teknolojisinin birçok şirketin iş yapma şeklini değiştirdiğini söyledi:

Blockchain güvenliği artırıyor ve karmaşık süreçlerle işlemlerin daha iyi yönetilmesini sağlıyor.

IBM ve Microsoft Blockchain ile ilgili farklı çalışmalar da yapıyor

Ağustos ayında Microsoft’un bulut platformu Azure, merkezi olmayan uygulamaları (DApp’ler) daha verimli bir şekilde inşa etmeyi sağlayacak yeni bir Ethereum (ETH) proof-of-authority (PoA) algoritmasını açıkladı.

Ayrıca, Ağustos ayında, IBM, Danimarkalı nakliye ve lojistik devi Maersk ile birlikte, 94 kuruluş ve 154 milyon nakliye olayını içeren bir Blockchain çözümü başlattı.

 

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin